Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ουσία… αλλά και θέαμα από τον ΑΣ Καρδίτσας

Το καλύτερο φετινό του ματς έκανε κόντρα στον Αρκαδικό

 

Το καλύτερο φετινό του ματς έκανε κόντρα στον Αρκαδικό ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Ουσία… αλλά και θέαμα

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς επιβλήθηκε με 100-67 του Αρκαδικού το Σάββατο στο κλειστό, για την 20η αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Με τη νίκη αλλά και την εμφάνιση, οι «κυανόλευκοι» αποζημίωσαν το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, που για μια ακόμη φορά γέμισε το κλειστό και έδωσε ώθηση, δύναμη και αποφασιστικότητα στην ομάδα.

Σε ένα παιχνίδι-τελικό, ο Α.Σ.Κ. έκανε ονειρικό πρώτο ημίχρονο, ειδικά επιθετικά, διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο του Αρκαδικού και προηγήθηκε με +19, πετυχαίνοντας μάλιστα 60 πόντους !!! Στην επανάληψη, ο Α.Σ.Κ. έριξε μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα δεχόμενος μόλις 27 πόντους και έκλεισε το ματς στο +33, με τελικό σκορ 100-67 και 11 από τους 12 παίκτες της αποστολής να χρίζονται σκόρερ.

Το σημαντικότερο όμως, είναι πως κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους αλλά και τη διαφορά, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου, ο Αρκαδικός είχε επικρατήσει με +6 (σκορ 64-58). Ταυτόχρονα, η ομάδα πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, από την «κόκκινη ζώνη» των δυο τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό.

Τίποτε όμως δεν έχει κριθεί, καθώς με βάση τη σημερινή εικόνα, ο Α.Σ.Κ. είναι μεταξύ των ομάδων που θα παλέψουν μέσω των πλέι άουτ για να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε αυτή τη διαδικασία, που όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει για τους «κυανόλευκους» μετά την κανονική σεζόν, κάθε ματς, αλλά και κάθε βαθμός που μπορεί να δώσει πλεονέκτημα έδρας και να αλλάξει τις ισορροπίες. Αυτός είναι και ο στόχος του Α.Σ.Κ. που θέλει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνει τη βαθμολογική του θέση, ώστε να μπει στα πλέι άουτ με καλές πιθανότητες για να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2.

Θυμίζουμε πως μετά την κανονική περίοδο των 30 αγώνων, ακολουθούν τα πλέι άουτ, στα οποία θα αναμετρηθούν ο 11ος με τον 14ο και ο 12ος με τον 13ο με παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας, πλεονέκτημα έδρας για τον 11ο και τον 12ο και με μεταφορά των αποτελεσμάτων που το κάθε ζευγάρι είχε στην κανονική περίοδο. Οι ηττημένοι του κάθε ζευγαριού, θα συμπληρώσουν την τετράδα των ομάδων που υποβιβάζονται, ενώ οι νικητές θα ανανεώσουν την παρουσία τους στην Α2.




Total
0
Shares
Previous Article

Παιδικό Θέατρο: «Η Κοκκινοσκουφίτσα & Ο Καλός Λύκος» στην Καρδίτσα

Next Article

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση Λουκάς Βενετούλιας (1930 - 1984)