Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σοφάδων

orkomosia skalrlos 2

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων  η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου , του νέου δημοτικού συμβουλίου και των Προέδρων και των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και τον αγιασμό για τη νέα θητεία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεος. Στην τελετή μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος  Κόνσολας, οι βουλευτές της ΝΔ κ.  Γιώργος Κωτσός και Ασημ. Σκόνδρα, οι περιφ. Σύμβουλοι κκ Κ. Γαϊτανίδης, Κ. Νούσιος και Δ. Αναγνωστόπουλος, ο υπ.ευρωβουλευτης κ. Ν. Δούκας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής κ  Θωμάς Καρανάσιος  και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ο Σεβασμιότατος στο λόγο του εξέφρασε την πεποίθησή του για εποικοδομητική θητεία και  έδωσε τις ευχές του στη νέα δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος  κ. Σκάρλος, στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα εργαστεί με αίσθημα ευθύνης για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.

Ο ίδιος σημείωσε μεταξύ άλλων:

Ορκιστήκαμε όλοι εμείς και τα επόμενα 4 χρόνια θα διοικήσουμε το Δήμο Σοφάδων, ο καθένας από τη θέση που του ανατέθηκε με τη λαϊκή εντολή.

Προσωπικά ως Δήμαρχος  θέλω να δηλώσω πως νιώθω  ύψιστη τιμή την ανάδειξη μου ξανά στο αξίωμα αυτό, αλλά και μέγιστη ευθύνη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της εποχής.

Μαγικές λύσεις σαφώς δεν υπάρχουν. Οι στόχοι κατακτώνται μόνο με δουλειά. Με συνεννόηση και συνεργασία. Εμείς από την πλευρά μας ως Διοίκηση, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις χωρίς αγκυλώσεις και παρωπίδες, με στόχο το κοινό καλό.

Με προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική, όλοι οι τομείς για εμάς είναι σημαντικοί:
–        Το περιβάλλον
–        Τα έργα υποδομής που αναβαθμίζουν το Δήμο

–        Ο πολιτισμός
–        Ο αθλητισμός
–        Το παιδί… Η οικογένεια
–        Η Τρίτη ηλικία
Συνοπτικά οι άξονές μας είναι οι εξής:

– Στην βελτίωση των υπηρεσιών του δήμου προς τους πολίτες

– Στην ενίσχυση και υποστήριξη της οικονομικής ραχοκοκαλιάς μας, των γεωργών και των κτηνοτρόφων

-Στην στήριξη των νέων της περιοχής

– Στην έμπρακτη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη

– Στην τόνωση της επιχειρηματικότητας

– Στην ανάπτυξη του τουρισμού με εκ βαθέων εξυγίανση  των Λουτρών Σμοκόβου, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμισή τους και την ανάδειξή τους σε πανελλήνιο και όχι μόνο τουριστικό πόλο αλλά και την περεταίρω ανάδειξη του ξενώνα της Ρεντίνας.

– Στην αναβάθμιση των υποδομών μας και τη δημιουργία νέων

– Στην ανάδειξη του τριπτύχου «Ιστορία-Περιβάλλον-Πολιτισμός»

– Στην διεκδίκηση όλων των δικαίων αιτημάτων μας και φυσικά των μεγάλων έργων της περιοχής που δεν άπτονται αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του Δήμου.

Σε ό,τι με αφορά έχω μάθει να διατυπώνω τον δημόσιο λόγο με σαφήνεια, ευθύτητα και καθαρότητα. Δηλώνω προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα είμαι αμείλικτος σε οποιοδήποτε σημάδι διαφθοράς από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτό. Επιθυμώ το ίδιο αμείλικτοι να είναι όλοι προς εμένα.

Όπως αμείλικτη άλλωστε ήταν η τοπική κοινωνία στις πρόσφατες εκλογές που έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας  όσους επιθυμούσαν να εξυπηρετήσουν την προσωπική τους ατζέντα και να διατηρήσουν ρόλο στην διοίκηση των δημοτικών μας πραγμάτων.

Εύχομαι, οι ιδέες, η στάση και η δράση όλων να συμβάλλουν καθοριστικά προς την κατεύθυνση της διαρκούς αναβάθμισης του θεσμού της Αυτοδιοίκησης για τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε πολύ σκληρά.

orkomosia skarlos 3

orkomosia skarlos 4

orkomosia skarlos 5

orkomosia skarlos

orkomosia skarlos1




Total
0
Shares
Previous Article
podilato klopi

Συνελήφθη 40χρονος στα Τρίκαλα διότι αφαίρεσε ποδήλατο από τον αύλειο χώρο του νοσοκομείου της πόλης

Next Article
orkvmosia tsiakos

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας στην ορκωμοσία.