Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρώτη δράση για το 2020, από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)

Την πρώτη του δράση για το 2020, πραγματοποίησε ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) για τη νέα χρονιά

 

Την πρώτη του δράση για το 2020, πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Γενάρη, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), ξεκινώντας τη νέα χρονιά με μια εύκολη πεζοπορική διαδρομή πάνω από την Λίμνη Πλαστήρα.

Με 30 άτομα μέλη και φίλους του συλλόγου, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η νέα πεζοπορική και ορειβατική χρονιά.

Η πεζοπορία ξεκίνησε από το χωριό Μπελοκομίτης, και παίρνοντας το εξαιρετικά σηματοδοτημένο από τα μέλη του ΕΟΣΚ μονοπάτι, με τον κωδικό Β1, οι συμμετέχοντες μετά από 2,5 ώρες εύκολης πεζοπορίας, δυστυχώς σε ξηρό τοπίο χωρίς χιόνι, όπως θα ήταν το φυσιολογικό γι αυτήν την εποχή, ανέβηκαν στο Ορειβατικό Καταφύγιο Αγράφων, μια ομάδα συνέχισε μέχρι την κορυφή Τέμπλα (1810μ), μια ομάδα συνέχισε μέχρι την ράχη Καραμανώλη και οι υπόλοιποι προτίμησαν την θαλπωρή του καταφυγίου, με την εξαιρετική φιλοξενία του Βλάση και της Ειρήνης, διαχειριστές του καταφυγίου.

Μετά τους καφέδες, τα τσάγια και τα τσίπουρα στο καταφύγιο, όλη η ομάδα κατέβηκε, από το μονοπάτι Β2 στο Νεοχώρι, ολοκληρώνοντας με τις καλύτερες προοπτικές, την πρώτη δράση της νέας χρονιάς.

Επόμενη δράση του συλλόγου είναι την Κυριακή 26 Γενάρη στα λουτρά Σμοκόβου, με ανάβαση στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (973μ), όπου θα γίνει και η κοπή πίτας του συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΕΟΣΚ στα τηλ: 6973695595 – 6974110853, στο eoskarditsas.gr, στο facebook.com/eoskarditsas και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail : eoskarditsas@yahoo.gr

eoskarditsa 1

eoskarditsa 2

eoskarditsa 3




Total
0
Shares
Previous Article
giannakopoulos ilias

Ενσυναίσθηση και Επικοινωνιακό κενό

Next Article
kakkavas dimitrios

Ευχαριστήριο