Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας: Δεν θα είναι εκ’ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Ελευθερίου

Η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας ανακοινώνει ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας νομαρχιακής οργάνωσης καθώς και των τοπικών οργανώσεων.

Η δήλωσή του προέδρου, Γιώργου Ελευθερίου αναφέρει:

«Έπειτα από έξι χρόνια στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, φρονώ πως η παρούσα στιγμή είναι η κατάλληλη για να αποχωρήσω , ενθαρρύνοντας την οργάνωση να εξελιχθεί, μέσω νέων στελεχών, νεολαίων με όρεξη για δουλειά και με όραμα για πρόοδο. Στην πολιτική, καμία θέση ευθύνης δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από δυο θητείες, οι οποίες αρκούν για να περάσει ο εκάστοτε την φιλοσοφία του και να αφήσει το στίγμα του.

Οφείλω να πω ότι αυτά τα έξι χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα για την πολιτική ζωή του τόπου, με μεγάλη απαξίωση των νέων απέναντι σε αυτή, όμως καταφέραμε να έχουμε την πιο δραστήρια πολιτική νεολαία του νομού . Με την ενασχόλησή μέσα από μια πολιτική νεολαία, μπορείς να προσπαθήσεις ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, αρκεί να μείνεις πιστός σε αυτό το σκοπό και μην συμφιλιωθείς με την υπάρχουσα κατάσταση. Εξάλλου η ηλικία μας και τα όνειρα μας, δεν το επιτρέπουν αυτό.

Πάντως αυτά τα χρόνια πέρασαν γρήγορα, με πολλές «δυνατές» στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Πιστεύω ότι δουλέψαμε και δημιουργήσαμε μια ζωντανή οργάνωση, με παρόν και μέλλον, κάτι διαφορετικό από αυτό που αναλάβαμε. Και τονίζω πολλές φορές το “εμείς”, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν δεν υπάρχει μια ομάδα ατόμων που να το στηρίζει. Η πολιτική σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν είναι αγώνας δρόμου για ένα άτομο, άλλωστε οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου, τους συμμαχητές μου, όλα αυτά τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την οργάνωση μας αλλά και αυτούς που θα συνεχίσουν να τονίζουν την παρουσία μια κεντροδεξιάς φιλελεύθερης νεολαίας στο νόμο.

Τέλος θα ήθελα να υποσχεθώ στους φίλους και τα μέλη της οργάνωσης μας ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για μια πιο ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά, άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός μου στόχος όλο το προηγούμενο διάστημα. Καμία φορά αυτό που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.»




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Γάλλος πρέσβης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (23) δενδρύλλια κάνναβης