Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ομαλά και με πολλούς επισκέπτες κύλησε η εορταστική περίοδος στην Π.Ε. Καρδίτσας

Εξαίρει το ρόλο των αρμοδίων υπηρεσιών ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τσιάκος

Με πολλούς επισκέπτες και χωρίς προβλήματα στις μετακινήσεις κύλησε η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων στα ορεινά της Καρδίτσας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ορισμένες ημέρες αλλά και την αυξημένη κίνηση ιδιαίτερα στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, η άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας και των υπηρεσιών της, με τις κατά τόπους Δημοτικές αρχές καθώς και με τις υπηρεσίες προστασίας των πολιτών, είχαν ως αποτέλεσμα τα πάντα να κυλήσουν ομαλά και οι επισκέπτες και οι εποχούμενοι που βρέθηκαν στην περιοχή μας, να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος σε δηλώσεις του συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Εξήρε ιδιαίτερα το σημαντικό ρόλο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και των στελεχών της, που όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε συνεχή επιφυλακή στους δρόμους ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των επισκεπτών στις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος. Ακόμη συνεχάρη τους επιχειρηματίες των τουριστικών περιοχών γιατί με την άριστη επαγγελματική συμπεριφορά τους έχουν πετύχει η περιοχή μας να βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους εορταστικούς προορισμούς.

Τέλος ευχήθηκε οι επόμενες εορταστικές περίοδοι να είναι ακόμη καλύτερες για την περιοχή μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Θεοφάνεια στην Τ.Κ. Καστανιάς και στη Λίμνη Πλαστήρα

Next Article

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 των δικαιούχων στην παραγωγή καπνού

Related Posts