Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολ. Διαμαντοπούλου: Η Νίκη του συνδυασμού μας θα έρθει από τον πρώτο γύρο

diamantopoyloy 3

 

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Νίκης από τοπικές κοινότητες του Δήμου Μουζακίου για την υποψήφια Δήμαρχο Ολυμπία Διαμαντοπούλου

«Η Νίκη του συνδυασμού μας θα έρθει από τον πρώτο γύρο» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Ολυμπία Διαμαντοπούλου «αφού η θερμή υποδοχή σας ο ενθουσιασμός και η δυνατή παρουσία σας θα μας οδηγήσουν εκεί». Αυτά ειπώθηκαν μέχρι τις τώρα επισκέψεις στις κοινότητες Καναλίων, Λοξάδας, Καππά, Χάρμα, Πύργο Ιθώμης, Άγιο Ακάκιο, Παλαιοχώρι, Μαγούλα, Ριζοβούνι, Κρανιά.

Οι κάτοικοι της έθεσαν τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και τόνισαν με έμφαση και παράπονο ότι έμειναν άλυτα και στα συρτάρια εδώ και 10 χρόνια κι ότι αυτοί που διεκδικούν σήμερα τον Δήμο παρουσιάζονται σαν να τα ακούνε πρώτη φορά αφού λάμψανε δια της απουσίας τους η δίνανε υποσχέσεις προεκλογικές. Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με αντίλογο, ερωτήσεις, απαντήσεις και στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι με χαμόγελα και αισιοδοξία τόνισαν: «Είστε η τελευταία ελπίδα μας, αλλιώς ο τόπος μας θα ερημώσει και θα εγκαταλειφθεί. Η παρέμβαση σας θέλουμε να είναι αποτελεσματική και καθοριστική στα προβλήματα μας, να σας βλέπουμε συχνά κι όχι μόνο παραμονές εκλογών με ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια όπως κάνανε μέχρι τώρα».

H κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά «Εμείς διεκδικούμε τον Δήμο όχι για προσωπική φιλοδοξία αλλά για να προσφέρουμε σε εσάς, άλλωστε εμείς είμαστε νέοι, άφθαρτοι, με γνώσεις και έχουμε όρεξη για δουλειά. Πιστεύουμε ήρθε η ώρα να φύγει το παλιό και το φθαρμένο γιατί η πολυετή συνέχεια σε μια εξουσία και θέση φέρνει φθορά και κανένα αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε και θα είμαστε κοντά σας καθημερινά κι αυτό θα το δείξουμε με έργα και όχι με ψεύτικες υποσχέσεις».

Όλοι οι κάτοικοι ενθουσιασμένοι αγκάλιασαν την υποψήφια Δήμαρχο και την ευχαρίστησαν με ένα μεγάλο χειροκρότημα. Στο τέλος τόνισε με χιούμορ «θα με ψηφίσετε γιατί με θεωρείτε άξια του διοικείν με γνώσεις και επαγγελματική κατάρτιση κι όχι γιατί είμαι όμορφη»!!!!!

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

diamantopoyloy 1

diamantopoyloy 2




Total
0
Shares
Previous Article
Ιδρυτική διακήρυξη συνδυασμού «ΟΞΥΑ: Χωριό με μέλλον»

Ανακοίνωση τοπικού συμβούλου Τ.Κ. Οξυάς Κων/νου Χρ. Γκέκα

Next Article
dimos pylis

Δήμος Πύλης: Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών προς κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Πύλης»