Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώνονται στην Οξυά οι προετοιμασίες για την υπέρ πεσόντων εκδήλωση – δέηση

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες του Λαογραφικού Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς για την εκδήλωση – δέηση υπέρ πεσόντων, που τα τελευταία χρόνια ο ίδιος Σύλλογος έχει καθιερώσει στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής του οικισμού Πλατάνια του συγκεκριμένου χωριού, γενέτειρα του Απόστολου Καραβίδα, πρώτου από το νομό Καρδίτσας πεσόντα στον πόλεμο του 1940.

Η εκδήλωση φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2015 και θα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, για το σκοπό δε αυτό αντιπροσωπεία του Συλλόγου επισκέφθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκο.

Στην τελετή προσκλήθηκε να παραβρεθεί και να χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος. Ομιλητής θα είναι ο κ. Ντελησιώτης Ιωάννης, πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας, μαθηματικός.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους Οξυώτες και τους φίλους του χωριού να ανταποκριθούν για ακόμα μία φορά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συλλόγου, που τιμά όσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας, ταυτόχρονα, την ιστορία του χωριού της Οξυάς αλλά και ολόκληρου του νομού.




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινωνικά

Next Article

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός αγώνας Γενικής Αεροπορίας στο Δημοτικό Αεροδρόμιο Μυρίνης

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…