Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το χορό του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

.

 Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το χορό του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου, στην έδρα του Συλλόγου και συγκεκριμένα στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Τριάδας.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, πλαισιωμένα από εθελοντές Οξυώτες και μέλη, έχουν εργαστεί εποικοδομητικά, ώστε όλα να είναι έτοιμα για μία ακόμα  επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση χορού το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής και όσοι προσέλθουν να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσιο Οξυώτικο γλέντι μέχρι το πρωί, όπως άλλωστε και κάθε άλλη φορά.

  Για φέτος τη διασκέδαση ανέλαβε ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με τους Στέλιο Ευαγγελάκη και Δημήτρη Γακιόπουλο στο τραγούδι, Θωμά Βούζα στο κλαρίνο, Μανώλη Καραβίδα στο βιολί και τους υπόλοιπους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που θα τους συνοδεύουν.

 Η είσοδος καθορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ, με φαγητό (προβατίνα ψητή στο φούρνο, προσφορά Οξυωτών κτηνοτρόφων).

 Άλλη μια ευκαιρία, λοιπόν, για τους Οξυώτες και τους φίλους τους ν’ ανταμώσουν και φέτος στο χωριό της Οξυάς, το βράδυ της Παρασκευής, 17-8-2018, σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον, με εγγυημένη διασκέδαση, εξυπηρέτηση  και καλό φαγητό.

Το ΔΣ του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας»




Total
0
Shares
Previous Article

Μαυρομμάτι Καρδίτσας: Νέα επίθεση λύκων

Next Article

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 2,8 εκατ. ευρώ

Related Posts