Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται η συνεργασία Α.Σ.Καρδίτσας με το Γιάννη Τζήμα

Ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ
Ολοκληρώνεται η συνεργασία Α.Σ.Καρδίτσας με το Γιάννη Τζήμα

 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Τζήμα.

Ο Γιάννης Τζήμας, στον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας, συνέβαλλε καθοριστικά στην εξασφάλιση της απευθείας παραμονής στην Α2 Εθνική την περίοδο 2017-18 και στη συνέχεια, στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο της περιόδου 2018-19 και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Είναι χωρίς αμφιβολία, ο πλέον επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του σωματείου μας και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας στις δυο πρώτες της χρονιές στην Α2 Εθνική, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέματα οργάνωσης,  λειτουργίας και νοοτροπίας.

Με το Γιάννη Τζήμα έγιναν αρκετές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, με αντικείμενο την επόμενη σεζόν και το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας, κάτι που ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία. Η απόφαση της διοίκησης για την ολοκλήρωση της συνεργασίας, προέκυψε από την ανάγκη αλλαγής της φιλοσοφίας και του τρόπου λειτουργίας του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Η δύσκολη αλλά συνειδητή αυτή επιλογή,  προφανώς δεν αφορά στην προπονητική αξία, το ήθος και την προσωπικότητα του Γιάννη Τζήμα. Εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για την εξασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας και της προοπτικής του συλλόγου, που καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, στο οποίο ο Α.Σ.Κ. εκπροσωπεί την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Γιάννη για τη συνεργασία, η οποία αποτέλεσε για την ομάδα μας χαρά και τιμή και του ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ




Total
0
Shares
Previous Article
Τσιάρας Κωνσταντίνος

Κώστας Τσιάρας: Η μείωση των φόρων αφορά όλους τους Έλληνες

Next Article
astynomika syllhpseis 2

Καρδίτσα: Σύλληψη 37χρονου με ηρωΐνη