Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στο Δήμο Μουζακίου

Με ταχύτητα και ομαλότητα πραγματοποίησε η ΔΗΚΕΔΗΜ τη διανομή τροφίμων του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ ) στο Δήμο Μουζακίου.

Η διανομή ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1/6 , αφορούσε 947 δικαιούχους και περιελάμβανε μακαρόνια, φακές , φασόλια, κοτόπουλο, τυρί , είδη καθαρισμού , σάλτσα , οδοντόκρεμα κ.α. , καθώς και ροδάκινα από τον αγροτικόσυ/σμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου.

     Από τα παραπάνω προϊόντα περίσσεψαν 50 κοτόπουλα και τυριά  τα οποία διατέθηκαν στη μαθητική Εστία Μουζακίου καθώς και στο Σπίτι της Αγάπης στο Αγναντερό , ενώ τα υπόλοιπα μη ευπαθή υλικά κρατήθηκαν στην αποθήκη για να μοιραστούν στην επόμενη διανομή.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. κωτσός δήλωσε τα εξής : <<Ο Δήμος Μουζακίου πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό και την τελική διαμόρφωση του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας Απόρων) στο Νομό Καρδίτσας.  Έτσι για μια ακόμη φορά, μέσω της ΔΗΚΕΔΗΜ και του προγράμματος ΤΕΒΑ προχωρήσαμε σε διάθεση τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής προς τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας. Με την ενέργεια αυτή δεν τους λύνουμε το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον απαλύνουμε λίγο την καθημερινότητά τους .

Λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνουμε διαπιστώνεται ότι κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας χρήζουν τόσο οικονομικής όσο και ηθικής συμπαράστασης.

Η  Κοινωφελής Επιχείρηση, με τις κοινωνικές δομές της, συμπαραστέκεται σε όλους τους συνδημότες που μας δηλώνουν ότι έχουν ανάγκη είτε μοιράζοντας φαγητά καθημερινά, είτε μοιράζοντας τρόφιμα, είτε στηρίζοντάς τους ψυχολογικά για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν. Για το λόγο αυτό καλώ οποιονδήποτε δημότη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, να απευθυνθεί στο γραφείο της ΔΗΚΕΔΗΜ τηλ. 2445043446 ή στο site www.dikedim.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη Φανή για τις προσπάθειες που καταβάλει καθώς και τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι που με την άψογη συνεργασία τους καταφέρουμε να διεκπεραιώσουμε άρτια τη διανομή τροφίμων>>.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμητρα/Απόλλων: Δυναμική παρουσία στο Coppa Pieria στο Ελατοχώρι

Next Article

«Να λυθεί άμεσα το ζήτημα των οδοιπορικών των γεωπόνων του ΕΛΓΑ»