Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε η διανομή κοτόπουλου στο Δήμο Μουζακίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή κοτόπουλου στο Δήμο Μουζακίου, στους 457 αιτούντες  στο επισιτιστικό πρόγραμμα.

Η ΔΗΚΕΔΗΜ  παρέλαβε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από το Δήμο Καρδίτσας 457 τεμάχια που αντιστοιχούν ένα σε κάθε αιτούντα. Η φύλαξη της παραπάνω ποσότητας έγινε σε ψυγείο που μας παραχώρησε η Μαθητική Εστία του Δήμου.  Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/2 και τη Δευτέρα 8/2 από τον ίδιο χώρο. Η ποσότητα που περίσσεψε διατέθηκε στη Μαθητική Εστία και στο Σπίτι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης στο Αγναντερό.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ και. Τσιρογιάννη Φανή δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλη την ομάδα του” Βοήθεια στο Σπίτι “ για την άρτια διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας. Με μεράκι και με συντονισμένες ενέργειες ανέλαβαν από την  έγκαιρη ενημέρωση  (με προσωπικά τηλεφωνήματα ή SMS ) όλων των δικαιούχων, έως και την τελική διανομή του προϊόντος, που ολοκληρώθηκε σωστά , χωρίς να προκύψουν προβλήματα.

Να ευχαριστήσω και τους εργάτες του Δήμου που μας εξυπηρέτησαν στην τοποθέτηση του προϊόντος στο ψυγείο, άλλα κυρίως θέλω να ευχαριστήσω και τους ίδιους τους δικαιούχους όπου έδειξαν καρτερικότητα και υπομονή και με τη στάση τους αυτή συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί ομαλά το όλο εγχείρημα».

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η Δήμος Μουζακίου μέσω της ΔΗΚΕΔΗΜ αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας και να απαλύνει στο μέτρο του δυνατού τις δυσάρεστες συνέπειες που έχει προκαλέσει η κρίση σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.  Συμμετέχουμε λοιπόν στο κοινοπρακτικό σχήμα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας που υλοποιεί το επισιτιστικό πρόγραμμα και μέσω αυτού διανέμουμε τρόφιμα στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας. Θεωρώ ότι σ’ αυτή την κρίσιμη και εξαιρετικά «φτωχή» περίοδο που διανύουμε είναι επιβεβλημένο η Τοπική Αυτοδιοίκηση να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της και να συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής»




Total
0
Shares
Previous Article

Η κοπή της πίτας των Απανταχού Καρδιτσιωτών την Κυριακή στην Αθήνα

Next Article

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Πύλης