Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η σηματοδότηση του κόμβου Αμπελώνα – Δελερίων

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης του κόμβου Αμπελώνα Δελερίων με το δρόμο Τυρνάβου – Γυρτώνης.

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης του κόμβου Αμπελώνα Δελερίων με το δρόμο Τυρνάβου – Γυρτώνης. Το έργο ήταν προϋπολογισμού 70.000 ευρώ και υλοποιήθηκε με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ017).

«Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Λάρισας. Πρόκειται για υποδομές απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τα έργα αυτά ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Όπως έγινε γνωστό τοποθετηθήκαν σιδηροϊστοί οδικού ηλεκτροφωτισμού ύψους 10μ  ισχύος 250W και ρυθμιστές κυκλοφορίας-σηματοδότες τελευταίας τεχνολογίας. Φορέας υλοποίησης του έργου ήταν η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας.

ampelonas-ilektrof




Total
0
Shares
Previous Article

Στα έργα ανακατασκευής του δρόμου Βόλου-Βελεστίνου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Next Article

Όχι του Περιφερειακού Συμβουλίου στην μεταφορά των διοδίων στα Τέμπη