Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν τα ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2017

Ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» με απόλυτο σεβασμό στα ήθη και έθιμα, έτσι όπως ο όρος ΠΑΡΑΔΟΣΗ προστάζει… πραγματοποίησε από 16/8/2017 εως 27/8/2017 τα ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2017 στους δρόμους της παράδοσης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μουζακίου και το ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα.

Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό, τον αντιδήμαρχο κ. Νώντα Γκινή, τον πρόεδρο του Μουζακίου κ. Νίκο Πούπη και την κα Ελένη Ρούσσα πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου, τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ.Πασιαλής», το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου και τον Σύλλογο Μουζακιωτών της Αθήνας «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ» για την πολύτιμη βοήθεια τους. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία σας και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας, συνοδοιπόρους μας στις προσπάθειές μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα !

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, Φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕOΝΗ, το MOUZAKI PALACE, το Κτήμα ΧΑΛΙΛΗ, το Εμπορικό Κέντρο ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ, το τυροκομείο ΚΙΣΣΑΣ, το οινοποιείο ΛΙΑΠΑΣ, έπιπλα ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ, έπιπλα ΣΕΡΙΦΗΣ, CAFE ΑΓΟΡΑ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγίες τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής μας!

Τον κ. Νίκο Πολίτη, για την βιντεοσκόπηση και για την φωτογράφιση, το mouzakinews.gr και το Α’ FM για τη διαφήμιση της εκδήλωσης!

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη-χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και την βοήθεια προς το Δ.Σ. του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλε στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2017!

Τέλος, δηλώνοντας πως στο μέλλον θα ήταν επιθυμία και τιμή μας, να πραγματοποιούμε πάντοτε την ετήσια καλοκαιρινή μας εκδήλωση ΜΟΥΖΑΚΙΑ κοντά σας με την στήριξη όλων των παραπάνω και ακόμα περισσότερων που αγαπούν τον Σύλλογο μας, αγαπούν το πολιτισμό και το τόπο μας, υποσχόμενοι να γεμίζουμε αυτό τον υπέροχο τόπο με τα δικά μας χρώματα της παράδοσης!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι…

Με βαθιά εκτίμηση

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

[supsystic-gallery id=80 position=center] [supsystic-gallery id=81 position=center] [supsystic-gallery id=74 position=center] [supsystic-gallery id=75 position=center] [supsystic-gallery id=76 position=center] [supsystic-gallery id=77 position=center] [supsystic-gallery id=78 position=center]



Total
0
Shares
Previous Article

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Ζήση Σκάρου στα Κανάλια

Next Article

Ιερά Αγρυπνία για το Γενέσιο της Παναγίας