Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις κοπές πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις κοπές πίτας στη δομή του ΚΑΠΗ του Δήμου μας, που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ.

Οι εκδηλώσεις αυτές, για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 3ου δεκαημέρου του Ιανουαρίου και του 1ου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου, σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και συγκεκριμένα στο Μουζάκι, στο Αγναντερό, στη Μαγούλα, στο Φανάρι, στην Κρανιά και στο Ριζοβούνι.

Η διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ προτιμά οι κοπές πίτας να γίνονται σε κάθε μεγάλο χωριό ξεχωριστά, έτσι ώστε να λαμβάνουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι ηλικιωμένοι, καθώς η πρόσβαση γι’ αυτούς είναι πιο εύκολη. Για το λόγο αυτό και η συμμετοχή των μελών ήταν εντυπωσιακή. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και ο καφές ή τα αναψυκτικά ήταν χορηγία της ΔΗΚΕΔΗΜ. Το δώρο που αντιστοιχούσε στο  κάθε φλουρί ήταν μια διπλή κουβέρτα.

Τις εκδηλώσεις αυτές τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ Τσιρογιάννη Φανή, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.

Επίσης, μέλη του ΚΑΠΗ από το Ριζοβούνι, συμμετείχαν στις 17 Φεβρουαρίου, με τη συνδρομή της ΔΗΚΕΔΗΜ, σε ημερήσια Προσκυνηματική εκδρομή στην περιοχή της βορειοδυτικής Αττικής. Αρχικά, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής. Μετά το προσκύνημα και την προσευχή τους αναχώρησαν για το Μοναστηράκι και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την περιοχή των Άνω Λιοσίων (Χάσια) και την Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού πριν επιστρέψουν στη βάση τους.

Για τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Η Πρόεδρος

Φανή Τσιρογιάννη




Total
0
Shares
Previous Article
kostas deligiannis

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Κωνσταντίνος Δεληγιάννης

Next Article
8 Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας

8 Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…