Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οκτώ συλλήψεις χθες σε Τρίκαλα, Λάρισα, Μαγνησία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς συνεργούς του, ηλικίας 25 και 30 ετών που αναζητούνται, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην οικία 37χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από τον αύλιο χώρο της επτά συσσωρευτές (μπαταρίες) οχημάτων, ενώ επιπλέον διέρρηξαν εξωτερική θύρα της οικίας, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Το όχημα εντοπίστηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον 27χρονο. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν πέντε μπαταρίες οχημάτων και το αυτοκίνητο.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών, για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 38χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία, καθώς και της παράβασης του νόμου περί πρόληψης και καταστολής νομιμοποίησης εσόδων.

Σύλληψη ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στο Μακρυχώρι Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι προέβη, με τη χρήση σπρέι μπογιάς, στην αναγραφή συνθήματος στο στηθαίο σκυροδέματος της κεντρικής νησίδας του σταθμού διοδίων της περιοχής. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φιάλες μπογιάς.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο (χύμα) καπνό, βάρους (454) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί θύρας
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ένας 58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατελήφθη να ασκεί θήρα εντός δασικής περιοχής, κατά τις νυχτερινές ώρες, στερούμενος σχετικής άδειας θήρας από την αρμόδια αρχή. Επιπλέον, είχε προβεί σε τροποποίηση του μηχανισμού της καραμπίνα που χρησιμοποιούσε. Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (01-11-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και πέντε ναρκωτικά δισκία.




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Next Article

Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων θεωρίας Τεχνικών Επαγγελμάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…