Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι πτυχιούχοι – διπλωματούχοι του Ωδείου Καρδίτσας “Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης”

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις των σπουδαστών του αναγνωρισμένου από το κράτος “ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ” της θερινής εξεταστικής περιόδου 2015.

Οι πτυχιακές και οι διπλωματικές εξετάσεις του “ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ” πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη Εξεταστικής Επιτροπής διορισμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού που αποτελείτο από κορυφαίες προσωπικότητες (συνθέτες, διευθυντές συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας, μουσικοπαιδαγωγοί, καθηγητών ανωτέρων Θεωρητικών και Πρωτοψαλτών) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επικεφαλής τον Νίκο Ευθυμιάδη τ. ειδικό συνεργάτη και σύμβουλο για θέματα μουσικής και καλλιτεχνικής Παιδείας του Υπουργού Παιδείας.

ΦΩΤΟ  ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ 005

Οι Εξετάσεις διενεργήθηκαν στην έδρα του Ωδείου ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία αφού εξέτασε τους υποψηφίους γραπτώς και προφορικώς, αποφάσισε και έδωσε τα παρακάτω πτυχία και διπλώματα:

ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ :
1) Φακίδη Ζηνοβία του Θεοδώρου με Βαθμό Άριστα.
2) Παπάζογλου Ευαγγελία του Αβραάμ με Βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ :
1)Tασούδης-Βασιλούδης Βασίλης του Νικολάου με Βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΦΟΥΓΚΑΣ:
1)Μπότσικας Κωνσταντίνος του Ιωάννη με Βαθμό ‘Αριστα.
2)Γατής Αθανάσιος του Νικολάου με Βαθμό Άριστα.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ:
1) Σιδηροπουλου Σοφία του Μιλτιάδη με Βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΠΙΑΝΟΥ:
1)Ντορμπούδης Εμμμανουήλ του Νικολάου με Βαθμό Άριστα.

ΠΤΥΧΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ:
1) Αρκομάνης Γεώργιος του Ηλία με Βαθμό Άριστα.
2) Κανέλλης Απόστολος του Βασιλείου με βαθμό Άριστα.

IMG_20150702_180304

Μετά το πέρας των πτυχιακών και διπλωματικών εξετάσεων η Επιτροπή συνεχάρη τους σπουδαστές για την επιτυχία τους, ευχόμενη ανοδική πορεία και πρόοδο στον χώρο της Μουσικής Εκπαίδευσης και Τέχνης. Επίσης ευχήθηκε εμβάθυνση και συνέχιση των σπουδών τους.
Συνεχάρη επίσης και τους υπεύθυνους καθηγητές και την Διεύθυνση του “ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ” για το υψηλό επίπεδο μουσικών γνώσεων, τις οποίες αυτό παρέχει.

Η Επιτροπή έκανε ιδιαίτερη μνεία για τον μακροβιότατο Πρωτοψάλτη της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη και για την αέναη προσφορά στο Ιερό Αναλόγιο και στην ανάδειξη Ιεροψαλτών-μαθητών του καθώς και στη μουσική εκπαίδευση στην περιφέρειά μας και όχι μόνο.
Παράλληλα στο Ωδείο γίνονται καθημερινά θερινά μαθήματα οργάνων και θεωρίας καθώς επίσης και στα πλαίσια του Κοινωνικού Ωδείου για ευπαθείς οικονομικά οικογένειες.

Το “ΏΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ” φέτος έχει προσθέσει στο δυναμικό του εκτός των καθιερωμένων κλασσικών, παραδοσιακών και σύγχρονων οργάνων, νέα μαθήματα όπως μαθήματα ορθοφωνίας, τραγουδιού και φώνησης με εξειδικευμένο επιτελείο καθηγητών.

Ωδείο Καρδίτσας
Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης




Total
0
Shares
Previous Article

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Οξυά Καρδίτσας από το Σύλλογο Απανταχού Οξυωτών

Next Article

Ο Λαογραφικός Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς στο Μελενικίτσι Σερρών

Related Posts