Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΟΙ Παλαίμαχοι Μαγούλας…..Ξαναχτυπούν!

palaimaxoi magoulas

Ο Πέτρος Καρδιτσιώτης, ο Περικλής Τσεκούρας  και το «επιτελείο τους» διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στη Μαγούλα Καρδίτσας.

Οι δαιμόνιοι και αεικίνητοι πάλαι ποτέ Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Μαγούλας αναμετριούνται την Κυριακή 17/11/2019 και ώρα 15.00 με την αντίστοιχη ομάδα των Παλαίμαχων Θύελλας Καμαρίου Σαντορίνης.

Οι Σαντορινιοί τους το έταξαν πως αν κάποια στιγμή «ελλιμενιστούν» στο Βόλο θα κάνουν απόβαση και στην Μαγούλα για να ξεσκονίσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε ένα αγώνα πρόκληση ενάντια στους στεργιανούς Παλαίμαχους.

Όπου υπάρχει θέληση βρίσκεται και ο τρόπος ……και στο δια ταύτα  … στο γήπεδο της Μαγούλας… ένα κόσμημα για το χωριό, με ανακαινισμένους λειτουργικούς χώρους και καταπράσινο τερέν στις 17 Νοέμβρη έχει …..μπάλα!!!

Το χάι λάιτ της αναμέτρησης είναι πως στο ρόστερ της Μαγούλας θα βρίσκονται ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Αναγέννησης ο κ. Κώστας Τσιφούλης και ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης …δεινός ποδοσφαιριστής και ο ίδιος ….

Στάθης και Τσιφούλης υπήρξαν και συμπαίκτες με την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας έναντι των παλαιμάχων του Πιερικού…Τρίτη 16 Ιουνίου 2015…. ένα ματς στο οποίο ο Δήμαρχος Μουζακίου είχε σημειώσει και γκολ …για την ιστορία πάντως……η ΑΣΑ σε εκείνη την αναμέτρηση έχασε με σκορ 4-2.

Παίζουν πάλι μαζί και όπως προβλέπεται …θα το ευχαριστηθεί η ψυχούλα τους…

Με τη λήξη του αγώνα …αρχίζει και το σουαρέ!

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαγούλας θα σερβίρει αυθεντικές πεντανόστιμες καραγκούνικες πίτες φτιαγμένες με μεράκι, αγάπη και τα χεράκια τους. Και το υπόλοιπο φαγοπότι θα συνεχιστεί σε ταβέρνα -ψησταριά της Μαγούλας όπου οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας θα δειπνίσουν μετά φίλων, συμπαιχτών, παραγόντων και χωριανών, θα χαλαρώσουν και θα διασκεδάσουν όσο και όπως μόνο αυτοί ξέρουν……

Με την ψυχούλα τους!!!

Ιωάννα Κρίκου

 




Total
0
Shares
Previous Article
Σύσκεψη εκπροσώπων φορέων στο Δήμο Καρδίτσας για τις εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου

Σύσκεψη εκπροσώπων φορέων στο Δήμο Καρδίτσας για τις εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου

Next Article

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές

Related Posts