Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι «ΝΕΦΕΛΕΣ» του Αριστοφάνη στον Ελληνόπυργο

 

Μια μοναδική θεατρική παράσταση με τις «ΝΕΦΕΛΕΣ» του Αριστοφάνη θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Αρχαίου Πύργου του Ελληνοπύργου, στις 8 Αυγούστου και ώρα 19.00, από την Πειραματική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις.  Την παράσταση οργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνοπύργου και είναι συνέχεια παρόμοιων παραστάσεων που παρουσιάσθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στον ίδιο χώρο.

Στην παράσταση συμμετέχουν τα μέλη του Δημιουργικού Εργαστηρίου Ασπασία Ακριβού, Παναγιώτης Αργύρης, Ολυμπία Βαρζώκα, Ρήγας Διαμαντής, Μαριάνα Θαμπάτ, Αγάπη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Μαφούνης, Βερόνικα Μπακόλα, Βάϊος Παπαγεωργίου, Μαρία Ρηγαδοπούλου, Γιάννης Σταμούλης, Χριστίνα Φούκα.

Η σκηνοθεσία είναι των Παύλου Βησσαρίου και Πάνου Νάκου, η διδασκαλία της Βασιλικής Μακρή και οι χορογραφίες της Γιάννας Πούλιου.

Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ελένη Τάντου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος επιμελείται του ήχου και των φώτων. Υπεύθυνη του Δημιουργικού Εργαστηρίου είναι η κ. Βασιλική Μακρή.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Παύλος Σιούφας καλεί όλους τους φίλους του αρχαίου θεάτρου να μη χάσουν την φετεινή παράσταση και να προσέλθουν να παρακολουθήσουν τους θαυμάσιους ηθοποιούς που θα αποδώσουν τους ρόλους του έργου.

nefeles ellhnopyrgos2




Total
0
Shares
Previous Article

Στον ΟΗΕ η… τεχνολογική χάρη του Δ. Τρικκαίων

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Νέες περικοπές για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Related Posts