Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Θεσσαλία κερδίζουν τις διεθνείς αγορές

  • Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Θεσσαλία κερδίζουν τις διεθνείς αγορές
  • Δυναμική η παρουσία στη διεθνή έκθεση περιπατητικού τουρισμού στη Γερμανία

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην διεθνή έκθεση περιπατητικού τουρισμού και δραστηριοτήτων στη Φύση «TourNatur 2015» στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου συμμετέχει για δεύτερη φορά με δικό της περίπτερο.

Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν από την πρώτη μέρα το χώρο της. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της χώρας μας στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας ο οποίος συζήτησε με τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Μπουτίνα και τους συνεκθέτες του θεσσαλικού περιπτέρου τις δυνατότητες προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Θεσσαλία στη γερμανική αγορά.

Η “TourNatur” δείχνει ένα εντελώς εξωστρεφές και ανοικτό πρόσωπο και φιλοξενεί εκθέτες από την μακρινή Κούβα , τα Κανάρια νησιά , την Ελλάδα και πολλούς προορισμούς σε όλη την υφήλιο. Η χώρα μας σ αυτή την διοργάνωση έχει εκθέτες 34 προορισμούς για περιπατητικό τουρισμό , για τουρισμό βουνό , αναρρίχηση , ορειβασία .

Παρατηρείται ότι στη συγκεκριμένη έκθεση σημειώνεται μεγάλο ενδιαφέρον από δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες αλλά κυρίως από το κοινό που επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό την αγορά πακέτων διακοπών.

Η έκθεση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Τίτλοι προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών, τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Next Article

Ιερά αγρυπνία για το Γενέθλιο Της Κυρίας Θεοτόκου

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας