Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι έλληνες δεν είναι «ετερόκλητος όχλος» μήπως η κυβέρνηση είναι «αριστερόστροφος φασισμός»

 

Τον «πόνεσε» πολύ τον Τσίπρα, εκείνο το «αριστερόστροφος φασισμός» του Μίκη Θεοδωράκη.

Και δεν είναι λίγο ο Μίκης», το σύμβολο της αριστεράς, να μιλάει στο πανελλήνιο και να λέει τέτοια πράγματα.

Δεν ήταν όμως για τον Τσίπρα μόνο ο «πόνος», ήταν και ο φόβος, από τα εκατομμύρια των ελλήνων, που ένωσαν τη φωνή τους και τη ψυχή τους, στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Αντέδρασε λοιπόν με τον τρόπο που αντιδρούν και τα ζώα, όταν πονάνε και φοβούνται για το τέλος, που αισθάνονται ότι έρχεται.

Επιτέθηκε. Βιαστικά, άτσαλα, λυσσαλέα και βρώμικα. Επέλεξε όσους από τους πολιτικούς του αντιπάλους τον ενοχλούν περισσότερο, πρόσθεσε και κάποιους ακόμα για «ξεκάρφωμα» και όση λάσπη έχουν φτιάξει στα υπόγεια του Μαξίμου, την έβαλε στον ανεμιστήρα.

Πριν διαλυθεί καλά- καλά το συλλαλητήριο, παρουσίασε το δήθεν «τεράστιο σκάνδαλο» της Νοβάρτις, τον τέλειο αντιπερισπασμό, με «κουκουλοφόρους» μάρτυρες φυσικά, χωρίς στοιχεία, με τρόπο αντισυνταγματικό και ανορθόδοξο, που το προετοίμαζε από το Σεπτέμβριο, ώστε για παν ενδεχόμενο να είναι έτοιμος.

Αδίστακτος. Αριστερή εκστρατεία για να σπιλώσει υπολήψεις, και να διασύρει Πρωθυπουργούς και Υπουργούς. Θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, να σπείρει το διχασμό, να «αφιονίσει» τους οπαδούς του, να αποδυναμώσει τους εν λόγω πολιτικούς και φυσικά το κυρίαρχο γι΄αυτόν, να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.

Παράλληλα ετοιμάζεται να δώσει αντικλείδια της Μακεδονίας μας και στα Σκόπια και ο φίλος του ο Μπουτάρης, δηλώνει ότι πρέπει να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, να μην λέγεται «Μακεδονίας» και του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης φυσικά, για να μην μπερδεύονται οι τουρίστες.

Ο λαός λέει: «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι».

Ο φίλος και πρότυπο του Τσίπρα λοιπόν είναι ο Μαδούρο, κατά δική του πάντα δήλωση.

Τι πιο φυσικό να θέλει να του μοιάσει και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες γι΄αυτό.

Προσπάθειες μάλιστα που αποδίδουν και βλέπουμε να ελέγχει μεγάλο μέρος των ΜΜΕ, γι΄αυτό κι έχουν εξαφανιστεί όλες οι σατυρικές εκπομπές από την τηλεόραση π.χ. το «Ραδιοαρβύλα», ούτε καν το «Τσαντίρι» δεν υπάρχει. ‘Εχει τις δικές του πλέον εφημερίδες, που γράφουν καθ΄υπόδειξη, την ΕΡΤ που την χρυσοπληρώνει ο λαός, που  η αριστερόστροφη κυβέρνησή μας, την χρησιμοποιεί σαν προπαγανδιστικό της όργανο, και τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια, να τελούν υπό καθεστώς ομηρίας λόγω των αδειών.

Προσπαθεί να βρει διόδους στη Δικαιοσύνη, που να λειτουργούν σαν Συριζαϊκό βραχίονα και είναι άγνωστο, αν και σε ποιο βαθμό τα έχει καταφέρει και φυσικά καταστρατηγεί συστηματικά και ασύστολα, το Σύνταγμα της χώρας.

Υποθάλπουν αναρχικούς, κουκουλοφόρους και τραμπούκους, που ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι, καίνε, καταστρέφουν, δέρνουν και προπηλακίζουν, πράγματα που παραπέμπουν σε καθεστώς και όχι σε δημοκρατικό πολίτευμα.

Οι πολίτες όμως παρακολουθούν, ξέρουν και τον περιμένουν……

Γνωρίζουν πόσο μεγάλος ψεύτης είναι, τη λαχτάρα του για την καρέκλα, το όνειρό του να γίνει ο Μαδούρο της Ευρώπης.

Ξέρουν ότι ο μεγάλος «σύμμαχος της διαφθοράς» είναι αυτός, που μέχρι το 2014 έβγαζε πύρινους λόγους και ζητούσε «περισσότερες δαπάνες για το φάρμακο»,  καταψηφίζοντας τα μέτρα μείωσης της δαπάνης, τότε που η κυβέρνηση Σαμαρά την είχε φτάσει στα ιστορικά χαμηλά του 1 δις.

Όπως ξέρουν ότι από το 2015, επί δικής του διακυβέρνησης η δημόσια δαπάνη για το φάρμακο αυξήθηκε.

Ζουν καθημερινά τη φτώχεια, που τους καταδίκασε πληρώνοντας το κόστος της αριστερόστροφης διακυβέρνησής του που προκάλεσε συνειδητά, τα 200 δις και  μόλις χθες το επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του Εuroworking Group Τόμας Βίζερ.

Κυρίως όμως οι πολίτες θυμούνται ένα άλλο «μεγάλο σκάνδαλο», μια άλλη πολιτική σκευωρία, που σπίλωσε αθώους, διέσυρε πολιτικούς, που έγινε αιτία μέχρι φυσικής εξόντωσης ανθρώπων, εκείνο του Βατοπεδίου.

Συντέλεσε τότε το «Βατοπέδι» να χάσει τις εκλογές η κυβέρνηση Καραμανλή, να έρθουν τα «λεφτά υπάρχουν» και να αρχίσει ο Γολγοθάς του ΔΝΤ και των μνημονίων.

Ότι και να κάνει λοιπόν ο Τσίπρας και η παρέα του, όσα στημένα σκάνδαλα και σκευωρίες να εφεύρει και όση λάσπη να ρίξει, δεν θα μπορέσει να αποφύγει το «Βατερλό» που τον περιμένει, γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι «ετερόκλητος όχλος», όπως ο ίδιος νομίζει.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

88.6 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης

Next Article

Συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας