Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινούν ασφαλοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων

Ξεκινούν ασφαλοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων

Ξεκινούν ασφαλοστρώσεις στους δρόμους των Τρικάλων

Σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλης των Τρικάλων ρίχνει άσφαλτο ο Δήμος Τρικκαίων. Με 115.817,67€ από το ταμείο του, ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το πρόγραμμα για «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων 2019-2020». Δηλαδή, για διευθέτηση προβλημάτων που καθημερινά συναντά ο πολίτης σε διάφορα σημεία της πόλης. Είτε στο κέντρο (π.χ. σημεία των οδών Στρ. Σαράφη, Κονδύλη, Καρδίτσης) είτε περιφερειακά και σε συνοικίες, έχει ήδη γίνει η καταγραφή των άμεσων προτεραιοτήτων.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 υπογράφτηκε και η σχετική σύμβαση από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Α. Τσίνας και ΣΙΑ ΟΕ». Στόχος είναι, τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα, αφού η Τεχνική Υπηρεσία έχει ήδη καταγράψει τα σημεία και έχει κάνει τον προγραμματισμό της, ώστε οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές να δουν άμεσα βελτίωση στην εικόνα – και τους δρόμους – της πόλης σε αρκετά σημεία της.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει και παράλληλο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε πεζοδρόμια, για να επιλυθούν προβλήματα για τους πεζούς.

Δήμος Τρικκαίων – Γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article
edathess meteora

Υλοποιούνται εντός του 2020 όλες οι προγραμματισμένες επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Δήμο Μετεώρων

Next Article
eosk elatakos limniplastira

Διήμερο εθελοντικής δράσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)