Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινούν από τη Δευτέρα οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας

Οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας ξεκινούν από τη Δευτέρα τη νέα χρονιά με ανανεωμένο τιμ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Αυλαία τη Δευτέρα για τις ακαδημίες

Μπορεί η ανδρική ομάδα να προετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όμως σε πλήρεις ρυθμούς μπαίνουν από τη Δευτέρα και οι ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Με ανανεωμένο προπονητικό τιμ, στο οποίο υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Χασιώτης, με βελτιωμένη οργάνωση και πρόγραμμα για τα παιδιά, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. φιλοδοξούν, όπως και η ανδρική ομάδα, να φέρουν το μπάσκετ της Καρδίτσας ακόμη πιο ψηλά. Από φέτος μάλιστα, ενισχύονται και τα τμήματα των κοριτσιών και ο Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών να ενταχθούν στις ακαδημίες του συλλόγου, να μάθουν τα μυστικά το μπάσκετ και να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού, μέσα από το ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Κ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται στο μέλος του Δ.Σ. κ.Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ. 694 8247897).

Καινούρια πρόκληση για την Ομάδα Νέων

Στα πλαίσια της πολύ δυναμικής προσπάθειας του Α.Σ.Κ. να δώσει ώθηση και μέλλον στο μπάσκετ της Καρδίτσας, εντάσσεται και η ομάδα Νέων, η οποία φέτος θα έχει αναβαθμισμένες υποχρεώσεις. Με πρωτοβουλία του Α.Σ.Καρδίτσας, πέρυσι δόθηκε η δυνατότητα στις ομάδες εθνικών κατηγοριών να συμμετέχουν με αθλητές κάτω των 21 ετών στα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών. Η παρθενική συμμετοχή πέρυσι στη Β’ Θεσσαλίας, έδωσε φέτος το εισιτήριο για την Α2 Θεσσαλίας Ανδρών, με την ομάδα νέων να δοκιμάζεται πλέον σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα νέων, που θα έχει σαν βάση της την παιδική ομάδα ήδη ξεκίνησε πρώτη από όλους προετοιμασία και βρίσκεται στο γήπεδο από τις 16 Αυγούστου. Κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Χασιώτη και με διπλές καθημερινές προπονήσεις, οι «μικροί» του Α.Σ.Κ. προετοιμάζονται σκληρά για το νέο πρωτάθλημα ανδρών, στο οποίο το επίπεδο ανταγωνισμού θα είναι ακόμη υψηλότερο.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεργασία Α.Σ.Καρδίτσας με το Πολυδιαγνωστικό Εργαστήριο Euromedica

Next Article

Νέες ταινίες στον Κινηματογράφο Καρδίτσας

Related Posts