Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινά η συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην ασφάλεια των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη σύμβαση προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που υπογράψαμε, πρόκειται να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Τρικάλων, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τις Υπηρεσίες μας υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους ανθρώπους και τη Θεσσαλία».

Προβλέπεται να κατασκευασθούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης –ασφάλειας και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, σε τμήματα όλου του επαρχιακού οδικού δικτύου. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Χρυσούλα Κατσαβριά για το Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Next Article

Κάλεσμα για παντρικαλινό συλλαλητήριο