Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινάει αύριο η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα

Ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο διασκέδαση, γνώση και… μανιταροφαγία!

Η 3η Γιορτή Μανιταριού ξεκινά αύριο Παρασκευή 29/9 και έχει να προσφέρει μια πλούσια σειρά, τόσο εκπαιδευτικών, όσο και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Με τη βοήθεια των Χορηγών, η στήριξη των οποίων είναι πρωτοφανής, η Γιορτή έχει να προσφέρει κάτι για όλους!

Η Παρασκευή 29/9 περιλαμβάνει πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, κλόουν και ζωγραφική προσώπου καθώς επίσης και θέατρο σκιών. Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία της Ορχήστρας του Μουσείου «Βασίλης Τσιτσάνης» και χορευτικά δρώμενα από τις σχολές «Χορός και Έκφραση» και Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

Το Σάββατο 30/9 η ημέρα ξεκινά με αναζήτηση μανιταριών και κυνήγι τρούφας, και περιλαμβάνει επίσης σεμινάριο μανιταρογνωσίας. Το μεσημέρι είναι αφιερωμένο στα παιδιά, ενώ στις 19.00 ξεκινάνε τα μανιταρομαγειρέματα, και λίγο αργότερα η ατμόσφαιρα αποκτά ξανά «μαγικές» πινελιές για τους μικρούς μας φίλους! Οι The Teasers και οι Manitarock θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα τραγούδια τους, έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Κυριακή 1/10, συνεχίζεται το αφιέρωμα στα παιδιά με δράσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και ζωγραφικής προσώπου. Στις 10.30 το Κρητικό συγκρότημα «Τα Βγοτζάκια» θα παίξουν τραγούδια της Κρήτης και λίγο αργότερα ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής στην αίθουσα «Ασπροπάρης», του Μουσείου θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων.

Η 3η Γιορτή Μανιταριού, με το πλούσιο πρόγραμμα της, υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο διασκέδαση, γνώση και… μανιταροφαγία!

Να είστε όλοι εκεί!

giorti manitariou kalampaka




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν 52χρονος και 59χρονη με ναρκωτικά, όπλα και αρχαία

Next Article

Κ. Αγοραστός: Ανοίγει ο δρόμος για τις δράσεις επιχειρηματικότητας των ΠΕΠ