Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκίνησαν στο Μουζάκι οι εργασίες του 2ου Πολυθεματικού Νοσηλευτικού Συμποσίου

Ξεκίνησαν στο Μουζάκι οι εργασίες του 2ου Πολυθεματικού Νοσηλευτικού Συμποσίου

 

Ξεκίνησαν σήμερα στο Ξενοδοχείο MOUZAKI PALACE, στο Μουζάκι οι εργασίες του 2ου Πολυθεματικού Νοσηλευτικού Συμποσίου, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.

Την σημερινή πρώτη ημέρα όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 250 γιατροί και Νοσηλευτές από την Αθήνα, την Μακεδονία και τη Θεσσαλία, αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στις Ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις, στην Διαβητική Κετοξέωση, στους Εμβολιασμούς και στην εικόνα του σύγχρονου Νοσηλευτή στην κοινωνία, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δύο Κλινικά Φροντιστήρια με θεματολογία που άπτεται της καθημερινής Νοσηλευτικής κλινικής πρακτικής.

Η εναρκτήρια ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Καθηγητή Φυσιολογίας & Παθολογικής Φυσιολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Θεόδωρο Ξάνθο.

Στην Τελετή έναρξης απηύθυναν χαιρετισμό η κ. Χρυσούλα Λεμονίδου, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής και Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ, η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συμποσίου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ κ. Βασιλική Μάτζιου, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής με καταγωγή από το Μουζάκι κ. Θωμάς Ζιάκας, ο κ. Θεόδωρος Ξάνθος ως Πρόεδρος της ΕΕΚΑΑ, ο κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και ο κ. Βάιος Βαρελάς, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ενώ παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος ΕΕΣ Καρδίτσας, γιατρός του Κέντρου Υγείας  Μουζακίου, κ. Βασίλειος Γκιζλής,

Ακολούθησε δεξίωση στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου




Total
0
Shares
Previous Article
Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στο Λαογραφικό Μουσείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στο Λαογραφικό Μουσείο

Next Article
tegos karydas 1

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Πέτρος Τέγος συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Related Posts