Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο τμήμα Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του έργου «Βελτίωση οδικού τμήματος Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 3+489». Η ανακατασκευή της οδού ξεκινά (1η Φαση) από το τμήμα της οδού από Χ,Θ 1+700 έως Χ,θ 3+489 και απαιτεί ρύθμιση κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα.

Συγκεκριμένα απαιτείται εκτροπή της κυκλοφορίας στο Βόρειο κλάδο της οδού πλάτους 10,00m που αποτελείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας και σήμερα εξυπηρετεί την κυκλοφορία από Βόλο προς ΠΑΘΕ και Βελεστίνο. Το συγκεκριμένο τμήμα μήκους περίπου 1800m θα είναι διπλής κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Η 2η Φάση κατασκευής αφορά Προσωρινή Ρύθμιση της Κυκλοφορίας από ΧΘ=1+700 έως ΧΘ=3+489 κατά την οποία έχουμε εκτροπή της κυκλοφορίας στο Νότιο κλάδο της οδού που πλάτους 10.00 μέτρων που αποτελείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ, και σήμερα εξυπηρετεί την κυκλοφορία των οχημάτων από ΠΑΘΕ προς Βόλο.

Η  3η Φάση και τελική για την ολοκλήρωση του έργου: Προσωρινή Ρύθμιση και εκτροπή της κυκλοφορίας προς το παράπλευρο οδικό δίκτυο και κατασκευή του τμήματος του έργου από ΧΘ=0+489 έως ΧΘ=1+700.

Παρακαλούμε τους χρήστες της οδού να επιδείξουν υπομονή και να επιστήσουν την δέουσα προσοχή στην τοποθετημένη  εργοταξιακή σήμανση  μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής  του έργου.




Total
0
Shares
Previous Article

Ελληνοτουρκική συνεργασία στις νέες τεχνολογίες για την εκπαίδευση, με τρικαλινή συμμετοχή

Next Article

19 τροχαία ατυχήματα με 2 νεκρούς και 23 τραυματίες τον Απρίλιο στη Θεσσαλία

Related Posts