Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξαναχτύπησε το κουδούνι στο Νηπιαγωγείο Γελάνθης μετά από 7 χρόνια

Το Νηπιαγωγείο Γελάνθης, που ξεκίνησε τη λειτουργία του ξανά μετά 7 χρόνια επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Γελάνθης κ. Τσιούμα

Η επαναλειτουργία του Νηπιαγωγείου επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Γελάνθης κ. Τσιούμα, που έτυχαν όμως της αμέριστης συμπαράστασης και βοήθειας της Βουλετή κ. Βράντζα, της Προισταμένης της Α’/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσιάδη και της Περιφερειακής Διευθύντριας κ. Αναστασοπούλου.

Ο κ. Κωτσός συνομίλησε με τη Νηπιαγωγό κ. Μουλαντζίκου και της επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι διαρκώς στο πλευρό της να επιλύει τα όποια ζητήματα ανακύπτουν. Ο Δήμαρχος τόνισε πως τόσο ο πρόεδρος του χωριού κ. Τσιούμας, αλλά και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Πάττας θα είναι στη διάθεσή της ώστε να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν στο νηπιαγωγείο με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του.

«Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να επαναλειτουργεί ένα νηπιαγωγείο, αυτό της Γελάνθης, που παρέμενε κλειστό από το 2010 και έτσι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του χωριού να φοιτούν στο σχολείου δίπλα στο σπίτι τους και να αποφεύγεται η μετακίνηση με ότι αυτό συνεπάγεται για χάσιμο χρόνου και κούραση. Η επαναλειτουργία επιτεύχθηκε χάρη στην άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Κοινοβουλευτικό μας Εκπρόσωπο κ. Βράντζα, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Αναστασοπούλου και την Προϊσταμένη της Α\θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Μητσιάδη που από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το ζήτημα βοήθησαν τα μέγιστα» Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.




Total
0
Shares
Previous Article

Σε Πρόδρομο και Άγιο Θεόδωρο την Πέμπτη 14/9 ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Next Article

Συνάντηση του ΔΣ της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη