Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ν. Ευθυμιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν

639032d5a9acd581e4c589ec6568afad

 

ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. 

Μια τίμια και καθαρή πολιτική μάχη από την πλευρά μου, τελείωσε. O κόσμος μας αγκάλιασε, μας στήριξε, μας ενθάρρυνε σ’ ένα σύντομο προεκλογικό αγώνα 20 ημερών, περίπου.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ’ όλους τους  φίλους και τις φίλες, που δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους προεκλογικά, λόγω του περιορισμένου χρόνου, τόσο στον Νομό Καρδίτσας, όσο και εκτός, στους ετεροδημότες.

Ο αγώνας μας με αρχές και αξίες, συνεχίζεται κόντρα στις ‘’αόρατες’’ δυνάμεις, που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ από μεγάλη παράταξη σ’ ένα μικρό κόμμα… Το  ήξερα. Αυτοί που καθυστέρησαν την ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο για 5 μήνες, είχαν συγκεκριμένους στόχους… Είναι ιδιαίτερα λυπηρό, όταν εμπλέκονται μάλιστα θεσμικοί παράγοντες.

Η ζωή όμως τρέχει, τα προβλήματα άλυτα μπροστά μας.

Με τρίτο κόμμα το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και όλα τα στελέχη και τους φίλους έντονα προβληματισμένους για το μέλλον της παράταξης…

Παραμένει ζητούμενο η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η ανόρθωση της μεσαίας τάξης και της δικαιοσύνης, η προκοπή του τόπου μας.

Νέοι τίμιοι, κοινωνικοί αγώνες αρχίζουν με στόχο πάνω απ’ όλα την προκοπή και την ανάπτυξη του Νομού μας.

Ξεκινούμε με την ενεργοποίηση του Κύκλου Ιδεών της “Σύγχρονης Καρδίτσας” το φθινόπωρο, προγραμματίζοντας μια σειρά εκδηλώσεων για τους πολίτες του Νομού.

Πρώτα ο Θεός, θα ξανασμίξουμε σύντομα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους  φίλους, τους εθελοντές, στην οικογένεια μου, στους συντρόφους ψηφοφόρους αλλά ιδιαίτερα σε αυτούς που ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους και με ψήφισαν, αναγνωρίζοντας μια συνεπή διαδρομή κοινωνικής, πολιτικής και πνευματικής προσφοράς.

Με βαθιά ευγνωμοσύνη σε όσους μας στήριξαν στον δύσκολο αγώνα μας με την υπεύθυνη και αποφασιστική ψήφο τους.

ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
agrafa evrytanias 1

Στ΄ Άγραφα ένα ταξίδι - Οδοιπορώντας στην ενδοχώρα: Τ΄ Άγραφα Ευρυτανίας

Next Article
Νέες ταινίες στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Νέες ταινίες στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”