Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντέρμπι πεντάδας στο νέο κλειστό της Καρδίτσας

ΑΣ Καρδίτσας

 

Το φιλόδοξο Ψυχικό υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Κ.

Ντέρμπι πεντάδας στο νέο κλειστό

Ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, υποδέχεται την Α.Ε. Ψυχικού για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αθήνας βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που μετρά και την καθιστούν μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία της Α2, έχοντας οδηγήσει το Ψυχικό από τις τοπικές κατηγορίες στην Α2 Εθνική για πρώτη φορά το 2013. Η Αθλητική Ένωση Ψυχικού μάλιστα, είναι η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες παρουσίες στην Α2, από αυτές που αγωνίζονται φέτος, με επτά σεζόν στην κατηγορία. Η πιο κλασική ομάδα της κατηγορίας βρίσκεται λοιπόν αντιμέτωπη με τον Α.Σ.Κ., έχοντας και φέτος ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία και νιάτα. Ο Νίκος Παπανικολάου και ο Αντώνης Μάντζαρης, είναι οι δυο πιο έμπειροι παίκτες της ΑΕΨ, με μεγάλη πορεία και οι δυο τους σε Α1 και Α2 κατηγορία. Μαζί τους, οι νεαροί γκαρντ Μιλεντίγεβιτς και Μαστόρος, αλλά και ο φόργουορντ Γκαβασιάδης. To παζλ των πρώτων επιλογών συμπληρώνει ο Τζόελ Αλμέιντα Φρέιτας, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι αλλά και με πορτογαλικό διαβατήριο, ένας πολύπειρος φόργουορντ με μακρά θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κυρίως σε Ισπανία και Πορτογαλία. Σημαντικές βοήθειες έρχονται επίσης από τους Θεοδώρου, Παναγιωταρά, Κοντούδη.

Απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας όπως είναι το Ψυχικό, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD έχει να αντιτάξει τη δική του επιθυμία για τη νίκη, την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας. Οι τραυματισμοί και αυτή την εβδομάδα δεν έχουν λείψει, όμως η προετοιμασία κύλησε με καθημερινές προπονήσεις με στόχο, το σύνολο του Κώστα Κομποδιέτα να παρουσιαστεί πανέτοιμο στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Πρόκειται για ένα ματς με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης, αν και βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της σεζόν. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Α.Σ.Κ. πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Ψυχικού με 62-71, όμως το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα τελείως διαφορετικό ματς με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και να παρουσιάζονται ιδιαίτερα απειλητικοί εντός κι εκτός έδρας. Θυμίζουμε πως στις τελευταίες αγωνιστικές, το Ψυχικό νίκησε στο γήπεδό του τον αήττητο εκτός έδρας Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά και στο ΣΕΦ, τον αήττητο εντός έδρας Ολυμπιακό!!! Οι «σκίουροι» της Α.Ε.Ψυχικού, είναι μια πολύ συμπαγής και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία χρειάζεται προσοχή εντός γηπέδου, αλλά και μεγάλη στήριξη από την κερκίδα προς την ομάδα μας, ώστε να φτάσει κοντά στο ροζ φύλλο αγώνα. Γι’ αυτό και οι αθλητές του ΑΣΚ, καλούν τον κόσμο της Καρδίτσας να βρεθεί το Σάββατο στο υπερσύγχρονο νέο κλειστό της πόλης μας και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

Διαιτητές της συνάντησης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, οι κ.κ. Μπήτης, Ταρενίδης Στ. Και Χατζημπαλίδης.




Total
0
Shares
Previous Article
Paliopanagia meteora

Η άλλη πλευρά των Μετεώρων: Ψήλωμα - Παλαιοπαναγιά

Next Article
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Γυμνάσιο Πύλης

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Γυμνάσιο Πύλης