Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παταγώδης αποτυχία της Κυβέρνησης σε μεταναστευτικό – Δικαιοσύνη!!!

 Στις αποτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταγράφεται επιπλέον το κατακλυσμικό πρόβλημα του μεταναστευτικού, με τις γνωστές δραματικές του διαστάσεις, όπως επίσης και ο νόμος Παρασκευόπουλου, που έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να αποφυλακιστούν. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός πληρώνει τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη λογική και σύνεση. Δυστυχώς η ασφάλεια των πολιτών έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού ο Τσίπρας πρέπει να εξαργυρώσει προεκλογικά γραμμάτια σε ομάδες κουκουλοφόρων, τρομοκρατών και εγκληματιών! Μέγα ζήτημα πολιτικής ευθύνης εγείρει η πρόσφατη ειδεχθής ληστεία μετά φόνου στην Ύδρα, όπου οι διαπράξαντες το αδίκημα είχαν αποφυλακιστεί προ ολίγου χρονικού διαστήματος, εκμεταλλευόμενοι τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, βλέπουμε μια αμήχανη και κατώτερη των περιστάσεων κυβέρνηση να είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Και είναι τόσο εκκωφαντική η αμηχανία και η απραξία της κυβέρνησης, που επηρεάζει όχι μόνο τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Αυτά που όφειλε αλλά παρέλειψε να πράξει η Κυβέρνηση στο μεταναστευτικό είναι: Η αξιοποίηση μέχρι τέλους των διαθέσιμων σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων, η οικοδόμηση στέρεων ενδοευρωπαϊκών συμμαχιών, η άσκηση πίεσης προς την Τουρκία, που είναι το κατ’ εξοχήν σημείο εκκίνησης μεταναστών προς τη χώρα μας και που δεν δείχνει καμία διάθεση να συνεργαστεί τόσο με την Ελλάδα όσο και με την ΕΕ.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε και αυτό βαρύνει αποκλειστικά τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Η κυβέρνηση καλό θα είναι να απαγκιστρωθεί για λίγο από τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας και των πολιτών, που πλέον οι αντοχές τους και η υπομονή τους είναι σε οριακό σημείο.

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουζάκια 2015» - 1η Ημέρα (φωτο-video)

Next Article

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μετατάξεις υπαλλήλων στο Δήμο Αργιθέας

Related Posts