Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Καύσωνας και στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Πέρα από τον υδράργυρο που χτυπάει κόκκινο στα μέσα του καλοκαιριού, ανεβαίνει και το πολιτικό θερμόμετρο στους κόλπους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται καθημερινά ξεπερνούν σε φαντασία και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο!

Η κατ’ επίφαση αριστερή συγκυβέρνηση κατάφερε μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών να διαψεύσει και τον πιο φανατικό οπαδό της, αφού ανέτρεψε με θεαματικό τρόπο όλα όσα προεκλογικά εξήγγειλε, προκειμένου να υφαρπάξει τις ψήφους των πολιτών, που προσδοκούσαν το νέο και το ρηξικέλευθο, το εναλλακτικό και το αριστερόστροφο και τελικά υφίστανται τις συνέπειες του πιο σκληρού και δυσβάσταχτου μνημονίου!

Αποκορύφωμα των τραγελαφικών στιγμών που απλόχερα μας προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τον τρόπο που κυβερνά, είτε με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα εσωκομματικά του, είτε με τον τρόπο που ΔΕΝ αντιμετωπίζει την απαράδεκτη παρεκτροπή της Προέδρου της Βουλής, είναι η τελευταία αποκάλυψη περί πραξικοπήματος επιστροφής της δραχμής που ετοίμαζε ο ανεκδιήγητος κ. Βαρουφάκης!

Η σιωπή του Πρωθυπουργού στο θέμα αυτό συνιστά συνενοχή και ηθική αυτουργία. Πέρα από τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, τίθεται θέμα ηθική τάξης και πολιτικής αξιοπιστίας, για τα οποία επιβάλλεται ο κ. Τσίπρας να λάβει θέση και να αποσαφηνίσει.

Δυστυχώς, αυτοί που κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία ότι τάχα κινδυνολογεί και σπείρει φόβους, ήρθε η ώρα τώρα, που δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν, να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για σωρεία εγκληματικών λαθών και παραλείψεων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συμβαίνουν γεγονότα, που υπό άλλες συνθήκες, αν δηλαδή στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας βρισκόταν μη αριστερή κυβέρνηση, θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό με εξωφρενικές αντιδράσεις, που όλοι φανταζόμαστε.

Ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες, δυσκαμψία του τραπεζικού συστήματος, συγγενείς υπουργών που προλαβαίνουν και σηκώνουν τα χρήματά τους, αυξήσεις επί αυξήσεων, φοροκαταιγίδα, ρήξη σε κυβερνητικό κόμμα, υπουργοί σε παράκρουση, απανωτές κυβιστήσεις, αντιλαϊκά μέτρα που δεν συνάδουν με αριστερό προφίλ, είναι μόνο λίγα από τα «επιτεύγματα» της Αριστεράς.

Επιτέλους, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης συνολικά θα πρέπει να σοβαρευτούν και να αρχίσουν να μάχονται για την πατρίδα και τους πολίτες της, που φαίνεται να έχουν εξαντλήσει την ανοχή τους και την υπομονή τους.

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

19 συλλήψεις της Αστυνομίας σε ελέγχους που πραγματοποίηθηκαν σε όλη τη Θεσσαλία

Next Article

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη