Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας: Προγραμματικές δηλώσεις ενός άκρως νεοφιλελεύθερου Πρωθυπουργού!

Όσοι παρακολουθήσαμε τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Βουλή και το κατατεθέν προσχέδιο του προϋπολογισμού δεν έχουμε καμία αμφιβολία πια ότι ο μέχρι πρότινος αριστερός κ. Τσίπρας θα εφαρμόσει την πιο σκληρή, αντιλαϊκή και χωρίς κοινωνική ευαισθησία πολιτική.

Όσο και αν προσπάθησε ο κ. Τσίπρας να εξωραϊσει την πραγματικότητα, δυστυχώς οι αριθμοί τον διαψεύδουν. Ύφεση και υψηλά ποσοστά ανεργίας προβλέπονται για το 2016, αντί για πλεόνασμα, ενώ η αύξηση των φόρων, οι περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις θα αφαιμάξουν τους έλληνες πολίτες.

Τα περιθώρια για τον Πρωθυπουργό για επιπλέον ψέματα τελειώσανε, ήρθε η ώρα να στείλει τον λογαριασμό στους πολίτες, που εξαπατήθηκαν προεκλογικά από τις εύηχες εξαγγελίες του και τον εμπιστεύτηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να δείξει καμία ανοχή στην φορομπηχτική αυτή πολιτική, αλλά πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις θα στηρίξει μόνο ό,τι αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και φιλοευρωπαϊκό μέτρο θα προάγει τη χώρα μας και θα ευνοεί τους πολίτες της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Πρόγραμμα Διδακτορικών Υποτροφιών “Ηράκλειτος ΙΙ”

Next Article

7+1 σημεία για τις υποχρεωτικές πληρωμές με κάρτες...

Related Posts