Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υπεύθυνη στάση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη στα επίκαιρα ζητήματα!

Όποιος παρακολουθεί στενά τα πολιτικά δρώμενα, μεταξύ των οποίων  και το έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι η Νέα Δημοκρατία διά του νέου της Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη εξελίσσεται, προτείνει εναλλακτικές προτάσεις, διευρύνει την απήχησή της και πέρα από τα όρια της παραδοσιακής κεντροδεξιάς, ανοίγει τις πόρτες στην κοινωνία και τους νέους, μεριμνά για τους λιγότερο προνομιούχους.

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι το μοναδικό κόμμα που δείχνει να έχει διάθεση να εφαρμόσει πραγματικές μεταρρυθμίσεις ενισχύοντας την ιδιωτική οικονομία, περιορίζοντας τις κρατικές δαπάνες, μειώνοντας τους αβάσταχτους φόρους, ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε ένα καλύτερο αύριο. Κάτι που αρνείται πεισματικά να κάνει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία εγκλωβίζεται σε τακτικισμούς του παρελθόντος, όπου δεσπόζουν οι πελατειακές σχέσεις, ο κρατισμός και η αλλεργία στις ιδιωτικές επενδύσεις.

 Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει ένα πλαίσιο συνεννόησης με την κυβέρνηση όσον αφορά τα εθνικά θέματα και ειδικά στο προσφυγικό. Ο κίνδυνος να μεταβληθεί η Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, σε ένα απέραντο καταυλισμό εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων με τις σταθερά αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές είναι υπαρκτός. Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της ΝΔ φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, δεν άσκησε καμία κριτική στον Πρωθυπουργό, δεν μίλησε για τις παλινωδίες. Αντιθέτως, είπε ότι η κυβέρνηση κάνει μία προσπάθεια να φτιάξει τα hotspots και το ότι να δείχνουμε την Ελλάδα και να λέμε ότι φταίει για το πρόβλημα είναι άδικο όταν η Ευρώπη δεν έχει κάνει αυτά τα οποία πρέπει για την μετεγκατάσταση.

Όσον αφορά το ασφαλιστικό, η Νέα Δημοκρατία διά του Προέδρου της κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στη Βουλή, οι οποίες δυστυχώς απερρίφθησαν από την Κυβέρνηση, που δείχνει ότι αρνείται οποιαδήποτε συνεννόηση και συνεργασία, μιας και αισθάνεται άνετα ο κ.  Τσίπρας με το έτερο ήμισυ της συγκυβέρνησης, τον κ. Καμμένο, όπως άλλωστε ισχυρίζεται. Η Ν.Δ. ενδεχομένως να ψηφίσει επιμέρους διατάξεις του ασφαλιστικού, αλλά στο σύνολό του, όπως είναι δομημένο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.

Εν κατακλείδι, αυτό που προσδοκά και αγωνίζεται η Νέα Δημοκρατία είναι να επικοινωνήσει στους πολίτες μία νέα αντίληψη της πολιτικής και των πραγμάτων εν γένει, όπου θα κυριαρχεί ο διάλογος, η συνεργασία και η συναίνεση όπου απαιτείται, η απαγκίστρωση από τα λάθη και τις μικροπολιτικές παρωπίδες του παρελθόντος, η ανανέωση στη σκέψη και τις ιδέες, η ενίσχυση του πατριωτικού καθήκοντος στους πολιτικούς και τους πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων (Πρακτικού μέρους) της επαγγελματικής δραστηριότητας των χειριστών μηχανημάτων έργου

Next Article

Ο Δήμος Μουζακίου διένεμε πορτοκάλια

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…