Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νομιμότητα και ηθική στο Δήμο Μουζακίου

Το ποσό των 80.000 ευρώ ζητάει δημότης από τον Δήμο Μουζακίου ως ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρικάλων (Μεταβατικό Καρδίτσας)  ο δημότης τραυματίστηκε βαριά  όταν παραπάτησε σε λακκούβα σε πεζοδρόμιο στο Μουζάκι και έπεσε από ύψος 3,5 μέτρων. Για το ύψος της χρηματικής αποζημίωσης ο αιτών έλαβε υπ όψιν την οικονομική κατάσταση του Δήμου ,αφού όπως χαρακτηριστικά γράφει στην αγωγή  ΄΄ ο Δήμος Μουζακίου είναι από τους πιο εύρωστους και υγιείς δήμους στο νομό Καρδίτσας αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γενικότερα ΄΄.

Αν δεν ήταν θα ζητούσε λιγότερα χρήματα ;

Ο Αιτών  διετέλεσε  δημοτικός σύμβουλος  και αντιδήμαρχος σε παλιότερες θητείες του Δημάρχου Γεωργίου Κωτσού και υποψήφιός στις  εκλογές του 2014 . Στράφηκε κατά τού  Δήμου Μουζακίου καταθέτοντας την αγωγή το έτος 2013  και εν συνεχεία το έτος 2014 δραστηριοποιήθηκε και  κατήλθε υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμό του Γεωργίου Κωτσού. Αναρωτιέμαι η κατάθεση της αγωγής έπαιξε ρόλο στην απόφασή του αυτή;  Αν εκλέγονταν θα συνέχιζε την αγωγή;

Η πληρεξούσια δικηγόρος του δημότη γνωρίζει πολύ καλά την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, μιας και είναι η στενή συνεργάτης του Δημάρχου και  επί χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Σοφία Τόλια. Απ’ τη μια διοικεί το Δήμο κι απ την άλλη στρέφεται εναντίον του .Έτσι δείχνει τον σεβασμό στο θεσμό που υπηρετεί εδώ και χρόνια και με τον τρόπο αυτό αποδίδει τιμή στον Δήμο και στους δημότες που την εξέλεξαν .

Στη ζυγαριά φαίνεται πως βάρυναν τα 80.000 ευρώ .

Αν είχε αίσθημα ευθύνης θα έπρεπε ήδη να παραιτηθεί!!!!!!

Ο  Δήμαρχος ή γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στη δημοτική του παράταξη ή τα έχει χαμένα   …….  .

Το νόμιμο είναι και ηθικό κυρία Πρόεδρε ;

kotsos-tolia

Για την μείζονα αντιπολίτευση

Βιβή Ντούρβα




Total
0
Shares
Previous Article

Με το παγκόσμιας κλάσης μπάσο του λυρικού τραγουδιού Δημήτρη Καβράκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Next Article

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Related Posts