Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Επιτυχημένο το 1ο σεμινάριο πολιτικής επικοινωνίας

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο πολιτικής επικοινωνίας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας το Σάββατο στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Προσκεκλημένος ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σύμβουλος επικοινωνίας και μέλος της Ε.Γ της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα από δύο ξεχωριστές ενότητες, τα social media και πολιτική και την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων συμβούλων για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Παπαγγελόπουλος παρουσίασε τους βασικούς άξονες επικοινωνίας πάνω στους οποίους μπορούν να ‘’κινηθούν’’ οι υποψήφιοι, ώστε να έχουν μια επιτυχημένη προεκλογική εμφάνιση, που θα οδηγήσει στην εκλογή τους.

Ειδικά σήμερα, που οι επιλογές επικοινωνίας με το εκλογικό σώμα είναι πολλές, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούνται τα social media ποικίλλει ανάλογα με την γεωγραφική ενότητα, τις τοπικές ιδιαιτερότητες, τις συγγενικές σχέσεις ή ακόμη και το ηλικιακό status των ψηφοφόρων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους όλα αυτά τα στοιχεία, προκειμένου να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υποψηφιότητά τους.

Ωστόσο ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ιδιαίτερα ότι πέρα από τους βασικούς κανόνες επικοινωνίας, ‘’ η πολιτική είναι πάντοτε τοπική υπόθεση’’, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο ομιλητής απάντησε σε ερωτήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία αυτή της ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που της δίνει το έναυσμα να προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες στο μέλλον όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και υπεύθυνος του σεμιναρίου Γιώργος Ελευθερίου.

Για το γραφείο τύπου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας

η υπεύθυνη

Κατερίνα Σανιδά




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινωνικό Μέρισμα 2018 - Ενημέρωση δικαιούχων για την υποβολή αιτήσεων

Next Article

Γι' αυτό πρέπει να ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ!