Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νίκος Ευθυμιάδης: Στον αγώνα της Κυριακής δεν περισσεύει κανένας

Οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής πρέπει να δώσουν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο εντελώς αφύσικο φαινόμενο που εμφανίστηκε αρχικά στις εκλογές του 2012 και παγιώθηκε στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου: την παθογένεια του πολιτικού μας συστήματος. Ο κατακερματισμός του εκλογικού σώματος μετά τη βαριά ευθύνη που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 2010 να διασώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία, είναι η κυριότερη αιτία για την παθογένεια αυτή.

Για τους λόγους αυτούς είναι εντελώς απαραίτητο η ψήφος των κεντρώων και κεντροαριστερών ψηφοφόρων, αυτή τη φορά να μη διασπαρεί. Αντίθετα, είναι αναγκαίο να συντείνει στην ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ , που συγκροτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, είναι μια καλή πρώτη προσπάθεια να επιλυθεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα. Αλλά για να μην αποδειχθεί θνησιγενής, είναι απαραίτητο και να στηριχθεί εκλογικά την Κυριακή. Για να μπορέσει τη Δευτέρα να αποτελέσει τον αξιόπιστο κυβερνητικό εταίρο, που θα δημιουργήσει συνθήκες ισορροπίας στο πολιτικό σύστημα και προφανώς να δώσει λύσεις.

Με κάθε κόστος η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση το ταχύτερο. Ο μέσος πολίτης δεν αντέχει άλλο χαμένο χρόνο, περαιτέρω αδιέξοδη επιβάρυνση στο εισόδημα και την περιουσία του, εγκλωβισμό σε επιδεινούμενη αγορά εργασίας και ανεπίστρεπτη εξάλειψη των ευκαιριών ισότιμης διεκδίκησης του μέλλοντος.

Στον αγώνα της Κυριακής δεν περισσεύει κανένας. Όπως στις εκλογές του περασμένου Γενάρη έδωσα τη μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες, κυρίως λόγω της ασθένειας αγαπημένου προσώπου στο οικείο περιβάλλον, έτσι και τώρα και ακόμα πιο πολύ, στηρίζω τον αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δυστυχώς το τοπικό ψηφοδέλτιο βρέθηκε με πέντε άτομα αντί για έξι και γι’ αυτό εγώ δεν φέρω ουδεμία ευθύνη.

Είμαι κοντά στο δύσκολο αγώνα της Προέδρου και του κόσμου, που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ στην τρίτη θέση ως εναλλακτικό προοδευτικό πόλο εξουσίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ζωντανή. Έχει μέλλον για τους πολίτες και τους νέους, σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, ανοιχτών αγορών και ελεύθερης επιχειρηματικότητας με ίσους όρους έναντι των μεγάλων και των μικρών και ισχυρή, ειλικρινή και έντιμη πρόνοια για τους μη έχοντες και μη κατέχοντες.

Καλώ όλους τους φίλους και τις φίλες πολλών κοινών αγώνων να στηρίξουν τον αγώνα της Προέδρου, των Στελεχών και των Ανθρώπων, που στελεχώνουν το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Συμπαρατάσσομαι μαζί τους στον κοινό αγώνα.

Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να χτίσουμε ξανά την κεντροαριστερά της Ευθύνης και της Εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης.

Νίκος Ευθυμιάδης
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την εργασία,τη γνώση και τη καινοτομία

Next Article

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο Θεοφάνης Φωτόπουλος

Related Posts