Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νίκη με ανατροπή για τις”ΜΙΚΡΕΣ” του Μουζακίου

korasides3 1

Με 3-1 σετ και ανατροπή νίκησαν οι “ΜΙΚΡΕΣ” του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ.Πασιαλής» την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο αγώνας βόλεϊ που διεξήχθη χθες στο Κλειστό Γήπεδο Μουζακίου  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Α2 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είχε όλα τα στοιχεί για να χαρακτηριστεί ….θρίλερ.!

Στο πρώτο σετ οι κορασίδες του Πασιαλή μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι δίνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να εκμεταλλευτεί τα λάθη τους και να κερδίσει τον πρώτο γύρο.

Στο δεύτερο σετ τα δεδομένα άλλαξαν άρδην…

Οι μικρές δεν άφησαν την Αναγέννηση να πάρει κεφάλι. Γρήγορη ροή παιχνιδιού , μπλοκς, καρφώματα και ζωντάνια συνέθεσαν ένα καταπληκτικό σκηνικό με άριστη εκτέλεση και απόκρουση μπαλιών…..αληθινή χορογραφία στο παρκέ.

Τρίτο σετ 2-1….και όλες οι νικητήριες πιθανότητες είναι πλέον προ των πυλών.Ένταση,πάθος, σιγουριά άψογο σερβίς, αρκετοί ΑΣΣΟΙ έφεραν τις κορασίδες μπροστά με 10 πόντους ….και το σφυροκόπημα συνεχίζεται….

Στο τέταρτο σετ πλέον πειθαρχημένες και απόλυτα συγκεντρωμένες  ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες  της έμπειρης προπονήτριά τους Σοφία Παναγιάρη ..βρήκαν πάτημα, ανέβασαν ρυθμούς και με τη βοήθεια πάγκου και φιλάθλων υπέγραψαν την πρώτη τους νίκη ….ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!

Τα σετ:

17-25 25-17 25-18 25-21

Ιωάννα Κρίκου


korasides3
korasides1
korasides2



Total
0
Shares
Previous Article
ao sellanon gs almurou 1

ΑΟ Σελλάνων - Γ.Σ Αλμυρού η αναμέτρηση στο Μουζάκι

Next Article
mouzaki selana1 slide

ΑΟ Σελλάνων: Κατέκτησε την κορυφή με τον Μπιτέλη (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)