Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέο τοπίο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Η εφαρμογή του νόμου για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων, αποτελεί προϋπόθεση για το χτύπημα του τριγώνου της διαπλοκής: τράπεζες – ΜΜΕ – πολιτικό σύστημα.

Η λυσσαλέα αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αύξηση των μελών του ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) και η προσπάθειά της να μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου με την άρνησή της για τη συγκρότηση του ΕΣΡ στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, πέφτει στο κενό.

Η παραπληροφόρηση, η διαστρέβλωση και η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης στην οποία επιδίδονται το τελευταίο διάστημα ορισμένα κανάλια και η πολιτική τους κάλυψη από τα κόμματα της διαπλοκής, θα έχουν και πάλι την τύχη που τους επιφύλαξε ο ελληνικός λαός στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015.

Η κυβέρνηση και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διατρανώνουν την αποφασιστικότητά τους για:

  • την ελεύθερη, δημοκρατική και πλουραλιστική δημοσιογραφία και ενημέρωση καθώς αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και προϋπόθεση για τη δημοκρατία.
  • Τη διασφάλιση της νομιμότητας στο χώρο της ενημέρωσης.

Την υποχρέωση των επιχειρήσεων ενημέρωσης και των ισχυρών που κρύβονται πίσω τους, να πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους όπως κάθε πολίτης.

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Στο Νταβός με τους Νταβατζήδες

Next Article

ΟΧΙ στην επιβολή ΕΦΚ στο κρασί

Related Posts

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου