Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέος εξοπλισμός για τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα

Στην Προμήθεια Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού και Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων προχωρά

Στην Προμήθεια Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού και Ιατροτεχνολογικού  Εξοπλισμού για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 61.567,65 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στην Προμήθεια Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού και Ιατροτεχνολογικού  Εξοπλισμού για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 61.567,65 €.

«Σε μια δύσκολη συγκυρία η αιρετή Περιφέρεια, με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, ενισχύει στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης. Ολοκληρώνουμε ένα έργο στο οποίο θα βρούνε στέγη, τροφή και θα φιλοξενηθούν 21 υπερήλικες, αλλά ταυτόχρονα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και για άλλου προνοιακού χαρακτήρα ενέργειες και εκδηλώσεις. Είναι ένα έργο που γίνεται χάρη στην προσφορά του οικοπέδου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ και αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας, συνέργειας και που θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί δημιουργείται μια νέα δομή φροντίδας και πρόνοιας στην περιοχή», τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ήταν η προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων. Ο υπό προμήθεια εξοπλισμός ο  οποίος  προϋπολογίζεται ανά  κατηγορία,  είναι το υποέργο «Προμήθεια Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού και Ιατροτεχνολογικού  Εξοπλισμού» της Πράξης «Κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων», με κωδικό MIS 434032 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  “Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος”. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανά κατηγορία, αναλύεται στον παρακάτω πίνακα:

pinakas-ilikiomenon




Total
0
Shares
Previous Article

Κ. Αγοραστός: «Η κυβέρνηση γραφειοκρατικοποιεί τη δυναμική της δημοκρατίας»

Next Article

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Καρδίτσα για απόπειρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων