Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

Ξεκινά από τον Απρίλιο η εξυπηρέτηση των δικαιούχων που επελέγησαν για το 3ο τρίμηνο, ενώ από την Επιτροπή Αξιολόγησης έχουν επιλεγεί και οι δικαιούχοι του 4ου τριμήνου που θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες

Ολοκληρώθηκε την 29/2/2016 το δεύτερο τετράμηνο για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας. Από το μήνα Απρίλιο ξεκινάει το τρίτο τετράμηνο για τους νέους ωφελούμενους οι οποίοι έχουν επιλεγεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σύμφωνα με τα κριτήρια του κανονισμού της Δομής.

Η επιτροπή αξιολόγησης έχει επίσης επιλέξει και το τέταρτο τετράμηνο οι δε ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την επιλογή της.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι τα τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς επίσης και είδη προσωπικής υγιεινής , που βρίσκεται στο χώρο του κοινωνικού Παντοπωλείου και δίνεται στους ωφελούμενους, είναι από τις δράσεις της ομάδας έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπως, Φεστιβάλ , Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο- Δήμου Καρδίτσας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας – Μουσικό Σχολείο κ. ά. Καθώς επίσης από Υπηρεσίες και συμπολίτες μας, οι οποίοι πρόσφεραν προϊόντα στη δομή αυτή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι μας στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή, η οποία θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις, προκειμένου να είναι γεμάτα τα ράφια του Παντοπωλείου μας, για τους συνανθρώπους μας , που μας έχουν ανάγκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για όσους θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα, ή εθελοντική εργασία στα 2441350719 – 2441354716 ώρες γραφείου και τις εργάσιμες ημέρες.

Δήμος Καρδίτσας
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση του Δήμου Καρδίτσας για τους ψεκασμούς εντός των οικισμών

Next Article

Παραδόθηκε για λειτουργία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το περιφερειακό ιατρείο Νίκαιας