Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου

Ανακαλύφθηκαν σε αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου έξι (6) μοτοποδήλατα καθώς και διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα, ενώ από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μουζακίου εξετάζεται η περίπτωση να αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Εξετάζεται ο 58χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης

Μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου ανακάλυψαν σε αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου επιμελώς κρυμμένα έξι μοτοποδήλατα, διάφορα εξαρτήματα καθώς και διάφορα ανταλλακτικά από μηχανάκια με παραποιημένους τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα, τα οποία δεν φέρανε νόμιμα έγγραφα και ο ιδιοκτήτης της αποθήκης δεν μπόρεσε να αποδείξει την νόμιμη κατοχή τους.

Τα προαναφερόμενα ευρήματα κατασχέθηκαν από το Α.Τ. Μουζακίου ενώ κλήθηκε αρμόδιο συνεργείο για την εξερεύνηση και την ανακάλυψη για το αν αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Από το Α.Τ. Μουζακίου εξετάζεται ο 58χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Καρδίτσας.

mixanakia mouzaki 4

mixanakia mouzaki 3

mixanakia mouzaki 2

mixanakia mouzaki 1




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση του Ε.Σ. Μουζακίου για την έκθεση «FOOD EXPO GREECE»

Next Article

«Πρώτες βοήθειες στα Παιδιά» - Εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”