Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέα διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” στα AABA Awards της Μέσης Ανατολής!

Με μία ακόμη σπουδαία πιστοποίηση συνεχίζει το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” την επιτυχή διεθνή του παρουσία, με την απόκτηση του διεθνούς πιστοποιητικού “Best Practices in Quality Control” στο έγκριτο ArabAsian Beverage Alliance (AABA) Awards 2016.

Το AABA Awards αποτελεί τον διακεκριμένο διαγωνισμό Μη Αλκοολούχων Ποτών της Μέσης Ανατολής που αναγνωρίζει τα “Best Products and Practices” της βιομηχανίας, σε 10 κατηγορίες προϊόντων. Το “Θεόνη” ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά ως ένα νερό μοναδικής ποιότητας, καθώς συνεχίζει να διακρίνεται με τις σημαντικότερες παγκόσμιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις, που το τοποθετούν ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη”  αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και αποτελεί ένα νερό μοναδικής ποιότητας και σύστασης που εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου η ξεχωριστή, φυσική του γεύση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Νέα διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό "Θεόνη" στα AABA Awards της Μέσης Ανατολής!

Νέα διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό "Θεόνη" στα AABA Awards της Μέσης Ανατολής!

Νέα διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό "Θεόνη" στα AABA Awards της Μέσης Ανατολής!




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του ΟΠΟΠ

Next Article

Νίκη για την ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας με την Κυψέλη