Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μύλος των ξωτικών – Οι 38 ημέρες μαγείας έρχονται και πάλι στα Τρίκαλα!

Οι 38 ημέρες μαγείας έρχονται και πάλι στα Τρίκαλα! Τα ξωτικά ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους αγάπη, την πόλη του Ληθαίου, του Ασκληπιού και τον μύλο Ματσόπουλου. Εκεί, όπου από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, η καρδιά της χριστουγεννιάτικης Ελλάδας θα χτυπά για όλα τα παιδιά, όλους όσοι αισθάνονται παιδιά!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. δημιουργούν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, για να απολαύσουν οι επισκέπτες με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος, σε αυτόν τον μαγικό τόπο, με τον Αη Βασίλη και τους βοηθούς του, ο αλευρόΜυλος Ματσόπουλου φέτος τα Χριστούγεννα ξαναγεννιέται!

Μια νέα προσέγγιση, μια νέα οπτική για τα παιδιά, που με το χαμόγελο θα δουν 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Και όλα αυτά… ΔΩΡΕΑΝ!

Η Δωρεάν είσοδος στο πάρκο αλλά και η συμμετοχή στις δραστηριότητες ενισχύουν την δυναμική της εκδήλωσης που συνεχώς αυξάνεται. Αυτό φάνηκε στην περσινή επισκεψιμότητα που έφτασε μια ανάσα από το 1 εκατομμύριο επισκέπτες!!!

Οι φίλοι του Αη Βασίλη μπορούν να τον συναντήσουν σε ένα μαγευτικό νησί. Μπορούν να δουν τη σταρένια Νεράιδα και τους παράξενους φουρναραίους…

Μπορούν να επισκεφθούν το δεντροταχυδρομείο, το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, το εργαστήρι γνώσης των ξωτικών, το εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου με πραγματική σοκολάτα, το αγαπημένο σε όλους εργαστήρι face painting, το εργαστήρι αναρρίχησης, το εργαστήρι μανιταριών! Και πολλές άλλες δράσεις, που θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr Εκεί θα βρει ο καθένας τις πληροφορίες που θέλει, αλά επίσης μπορεί να εξυπηρετηθεί και καλώντας το 24310 22899.

Τα όμορφα και καινοτόμα Τρίκαλα, η πόλη των εκπλήξεων, της τεχνολογίας, του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό, του Τσιτσάνη, του Ασκληπιού, του Καλδάρα, του Μητροπάνου, του πανέμορφου Ληθαίου, σας περιμένουν!

Η γλυκιά, φιλόξενη και ανθρώπινη πόλη των Τρικάλων φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους… για τα πιο Ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σας!




Total
0
Shares
Previous Article

Τον Αριστοτέλη Φλώρινας υποδέχεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Next Article

Επισημάνσεις του Τμήματος Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας