Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μόνο νίκη θέλει ο ΑΣΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Χ. Τρικούπη

Την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται στο κλειστό τον Χ.Τρικούπη και θέλει μόνο τη νίκη

Παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια

Με αισιοδοξία, αλλά και με ιδιαίτερη προσοχή, αντιμετωπίζει ο Α.Σ.Καρδίτσας το Κυριακάτικο ματς για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Στις 5 μ.μ. στο κλειστό, οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Το συγκρότημα του Μεσολογγίου, ξεκίνησε τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες, ηχηρές μεταγραφές και προπονητή τον Παναγιώτη Ζωντό. Διαθέτοντας μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος, ο Χ.Τρικούπης δεν κατάφερε να μπει από νωρίς στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, με αποτέλεσμα το Δεκέμβριο ο Γιάννης Δημητριάδης –προπονητής με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία- να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα βρίσκεται τώρα στην 7η θέση της κατάταξης, δείχνει σημάδια σταθερότητας και προέρχεται από μια σημαντική νίκη, στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ. Οι πολύ έμπειροι Σταυρόπουλος, Μουράτογλου, Ψάλτου, Γεωργιάδης, Βουρνάς και Ιωάννου συμμετέχουν στο ρόστερ και με την βοήθεια των πολύ ταλαντούχων Παπαδιονυσίου, Παπαρέγκα και Τοπουζίδη συγκροτούν ένα πλήρες σύνολο με λύσεις σε όλες τις θέσεις, ικανό να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο ματς του πρώτου γύρου μάλιστα, σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, ο Χ.Τρικούπης είχε επικρατήσει με 59-48.

Αυτά σε ότι αφορά την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, με τον Α.Σ.Κ. να δίνει βάρος στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά κυρίως θέλει να δείξει σε ένα ακόμη παιχνίδι πως δίκαια βρίσκεται σε όλο το δεύτερο γύρο στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, αλλά και να πιστοποιήσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι, αγώνα με αγώνα, οι «κυανόλευκοι» χτίζουν χαρακτήρα, έχουν αποφασιστικότητα και θέληση και τον καλύτερο συμπαίκτη δίπλα τους: μεγάλο όπλο για τον Α.Σ.Κ. η δύναμη της έδρας και ειδικότερα, ο φίλαθλος κόσμος που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας και δίνει στους αθλητές μας, ώθηση και δύναμη για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το μεγάλο όνειρο.

Στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, διαιτητές έχουν οριστεί οι Τζιοπάνος Ν. και Κοϊμτζόγλου από τη Θεσσαλονίκη.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέα προϊόντα από το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων

Next Article

Χειμερινή ανάβαση του Σ.Π.Ορ.Τ. στον Σμόλικα

Related Posts