Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπ. Παπαδόπουλος: Δεν ζητάμε κομματικά χρίσματα. Δύναμη μας δίνουν οι δημότες

Δήλωση Μπ. Παπαδόπουλου για τα δημοσιεύματα έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων

 

Ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος με δήλωσή του για τα δημοσιεύματα έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με διάφορες κομματικές στηρίξεις τόνισε τα εξής:

«Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 σε εκδήλωση της παράταξής μας και μπροστά σε εκατοντάδες συνδημότες μας αλλά και τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώσαμε με Δύναμη Ευθύνης την υποψηφιότητά μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Θέλω να επαναλάβω για να καταστήσω απόλυτα σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η υποψηφιότητά μας είναι ανεξάρτητη, δεν στηρίζεται σε πολιτικά κόμματα και δεν ενδιαφέρεται να εξασφαλίσει  κομματικές ευλογίες.

Βέβαια είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η διαπίστωση της διαρκώς αυξανόμενης αποδοχής της παράταξής μας από κάθε κατεύθυνση, όμως παραμένουμε σταθεροί και πιστοί στη διακήρυξή μας: δεν ζητήσαμε και δεν θα ζητήσουμε στηρίξεις και κομματικά χρίσματα. Ζητάμε την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας, την σύμπλευση με κάθε συνδημότη που είναι διατεθειμένος να αφιερώσει χρόνο και κόπο για την προκοπή του τόπου.

Πηγή της Δύναμής μας είναι οι συνδημότες μας προς τους οποίους απευθυνόμαστε αποκλειστικά.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πολιτικά κόμματα, και ιδιαίτερα τα κοινοβουλευτικά, έχουν πολύ σοβαρότερο ρόλο να επιτελέσουν ο οποίος είναι κρίσιμος για το μέλλον της χώρας. Για την πορεία του Δ. Σοφάδων αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι δημότες του και κανένας άλλος.

Η περαιτέρω αναπαραγωγή και διακίνηση είδησης περί κομματικής στήριξης της παράταξής μας αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων που δεν αφορούν ούτε την παράταξή μας ούτε τον τόπο μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον Ν. Καρδίτσας αύριο Τετάρτη 09/01

Next Article

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές