Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μπασκετικό… τριήμερο στο κλειστό της Καρδίτσας

 

Ξεκινά την Παρασκευή το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά και το Σάββατο υπάρχει φιλικός αγώνας με την Εθνική Εφήβων

Ένα χορταστικό μπασκετικό τριήμερο περιμένει τους φιλάθλους, καθώς ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με την ευκαιρία των εορτών, διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ξεκινά το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παίδων στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με τη συμμετοχή του διοργανωτή Α.Σ.Καρδίτσας, του Αιόλου Τρικάλων αλλά και δυο ομάδων από την Αθήνα, του Ιωνικού Νίκαιας και του Πανερυθραϊκού. Έξι ματς σε τρεις ημέρες, διαγωνισμοί και εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες νεαρούς αθλητές, αλλά και τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

Την Παρασκευή, στην 1η ημέρα του τουρνουά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Α.Σ.Καρδίτσας – Αίολος Τρικάλων στις 5 μ.μ., ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 7 μ.μ. με τον αγώνα Ιωνικός Νίκαιας – Πανερυθραϊκός.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, τους διαγωνισμούς και τις απονομές, ενώ μεγάλο μερίδιο στη διοργάνωση του τουρνουά, έχει η Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» που ειδικεύεται σε μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές φυσικού αερίου και διακόσμηση χώρων. Η Τεχνική Εταιρία «Ντόστας Γεώργιος – Παπαθανασίου Κυριακή» θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Τουρνουά και στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και θερμά «ευχαριστώ».

Φιλικό το Σάββατο με την Εθνική Εφήβων

Εκτός όμως από το τουρνουά παίδων, το Σάββατο στις 4 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Εθνική Ομάδα Εφήβων. Οι καλύτεροι αθλητές της χώρας έως 18 ετών, που συγκροτούν την Εθνική Εφήβων, προπονούνται στα γειτονικά Τρίκαλα και η «μίνι» προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με το φιλικό του Σαββάτου. Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη για όλους, όμως στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει με χρήματα, τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα, θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας. Με πολύπλευρη παρουσία, σαν αθλητής, προπονητής αλλά και καθηγητής των ΤΕΦΑΑ, ο Κώστας Μίσσας έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και δεκαετίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.

Επιστροφή στις προπονήσεις από Πέμπτη

Το ρεπό λόγω των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε και η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης τις προπονήσεις. Ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του περιμένουν να δουν την κατάσταση των τραυματιών και μέσα από δυνατές προπονήσεις, στοχεύουν στο να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο το Πευκοχώρι.




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτή “τσιγαρίδας” και συγκέντρωση τροφίμων στο Βλάσι

Next Article

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο Μύλο των Ξωτικών