Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης

 

Από τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης  με αφορμή την Εορτή του Προφήτη Ηλία

Παρουσιάστηκε το Παιδικό χορευτικό του Συλλόγου

Στην Ελάτη στον ειδυλλιακό αύλιο χώρο του Παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία Ελάτης το Σάββατο 21 Ιουλίου,  ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτης, οργάνωσε μια όμορφη μουσική  βραδιά με αφορμή της Γιορτής του Προφήτη Ηλία,  που την απόλαυσε αρκετός κόσμος που κατέκλυσε τον χώρο της Εκδήλωσης.

Στην σύντομη ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έφη  Αγνάτου είπε τα εξής..

Ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτης,   το Τοπικό Συμβούλιο  και ο Σύλλογος Επαγγελματιών ‘’Ξένιος Ζεύς’’ σας καλωσορίζουμε απόψε στο Χωριό μας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την συμπαράσταση και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε το Παιδικό χορευτικό του Συλλόγου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς του τόπου  μας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας κ. Μαρίας Μπακάση.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Πύλης  Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης , Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας –Παιδείας  κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου και Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου κ. Στέφανος Καλαμαράς.

 

elati profitis hlias 2

elati profitis hlias 4

elati profitis hlias 1




Total
0
Shares
Previous Article

Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί, Παιδικοί Σταθμοί Δήμων: Τα προσωρινά αποτελέσματα

Next Article

Δικαίωση του Πράσινου Κινήματος

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…
Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων - Δικαιολογητικά και αιτήσεις
Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων από το Δ. Τρικκαίων – Δικαιολογητικά και αιτήσεις

Νέα πρόσκληση σε μέλη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας για το πρόγραμμα «Κάλυψη» απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων