Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουσική Βραδιά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου για την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ

Μουσική Βραδιά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου για την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων Χορού

            Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι χάρισε η Φωτεινή Βαλεσιώτου μαζί με το Σωτήρη Μπαλλά και εκλεκτούς μουσικούς στο κοινό της πόλης στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου, για την ενίσχυση της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων. Το μελωδικό βράδυ στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «άνοιξε» η ομάδα ‘Αποχρώσεις’ της Σχολής Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, με μια εμπνευσμένη χορογραφία. Ακολούθησε το μουσικό σχήμα Γύφτοι στον Παράδεισο – GOP με τους Ελενα Τσιγάρα, Ηλία Παλαπέλα, Ανδρόνικο Τρούκη και Γιώργο Γιωτάκο με τους μουσικούς πειραματισμούς τους. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, που κατάχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό, ερμήνευσε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μαζί με το Σωτήρη Μπαλλά και τους μουσικούς Νίκο Παπαναστασίου και Γιώργο Καραμφίλλη. Η εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του φεστιβάλ έκλεισε με τους θεατές ενθουσιασμένους και τους καλλιτέχνες, που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζουν τη διοργάνωση, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, με τη συμμετοχή 20 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί με ελεύθερη είσοδο. Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστούν τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης, τους μουσικούς και όσους παρευρέθηκαν στη συναυλία για τη στήριξή τους, το Δήμο Καρδίτσας,και τον ΔΟΠΑΚ για   την παραχώρηση του χώρου  καθώς και τον κύριο Θωμά Στεργιόπουλο για τη βιντεοσκόπησή της.

Σας καλούμε όλους με αίσθημα προσφοράς να συμμετέχετε ενεργά στη διοργάνωση, ως εθελοντές, υποστηρικτές και θεατές των παραστάσεων του φεστιβάλ!

Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, σε ένα Φεστιβάλ – θεσμό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας!

Still0426 00006

Still0426 00009

Still0426 00010

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

 εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια




Total
0
Shares
Previous Article

20 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από τροχονομικές δράσεις της

Next Article

Βελτιώνει τον δρόμο Πυργετός – Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ η Περιφέρεια Θεσσαλίας