Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού Δήμου Μουζακίου στο Μουζάκι

Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί, και Συνάντηση Φιλαρμονικών
paparizou mouzaki festival

 

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


Κυριακή 12/05/2019: Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι-Παραδοσιακοί Χοροί

Κυριακή 19/05/2019: Συνάντηση Φιλαρμονικών

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί», και «Συνάντηση Φιλαρμονικών» που θα διεξαχθεί στο Μουζάκι Ν. Καρδίτσας την Κυριακή 12/05/2019 και την Κυριακή 19/05/2019 αντίστοιχα και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία.

Στο μεγάλο αυτό μουσικό πολιτιστικό γεγονός θα συμμετάσχουν Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτικές ομάδες και φιλαρμονικές με πολυετή δράση αλλά και με νεότερη παρουσία από όλη τη Θεσσαλία και τις ευρύτερες περιοχές με σκοπό την ανταλλαγή μουσικών πολιτισμικών στοιχείων και τη διάδοσή τους.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 12/05/2019 χορωδιακές και χορευτικές ομάδες θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με Παραδοσιακά Τραγούδια και Χορούς απ’ όλη την Ελλάδα με τη μουσική συνοδεία καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ τιμά καλλιτέχνες του τόπου, οι οποίοι με την παρουσία τους και την μουσική τους σταδιοδρομία έχουν κάνει γνωστό το Μουζάκι σε όλη την Ελλάδα. Φέτος θα βραβευτεί για το έργο της, η δική μας Έλενα Παπαρίζου, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με τη μελωδική φωνή, τις αμέτρητες διακρίσεις και δισκογραφικές επιτυχίες που κατάφερε να υψώσει την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο βάθρο, στη «Number One» θέση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι μας στο YouTube (ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ)

Την επόμενη Κυριακή 19/05/2019 η Δημοτική Φιλαρμονική του Μουζακίου θα παρουσιάσουν ποικίλο ρεπερτόριο ελληνικής και ξένης μουσικής. Καλεσμένοι φέτος είναι η Μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας και η Δημοτική Φιλαρμονική Τεμπών που   θα παρουσιάσουν μέρος της δουλεία τους σε μια μοναδική για το φιλόμουσο κοινό του Μουζακίου.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Φανή Τσιρογιάννη

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δημήτριος Σκότης

Μέλη: Δημήτριος Κωσταρέλλος, Μαρίνα Κρανιά, Βασίλειος Μπαλογιάννης, Αικατερίνη Μπολορίζου, Παναγιώτης Ντιντής, Γιώργος Σούλτης, Κων/να Τότσκα

59658860 10215977209235882 2532541905766449152 n




Total
0
Shares
Previous Article
Mais 68

Ο Σάρτρ και ο Γαλλικός Μάης του ‘68

Next Article
festival paparizou mouzaki

Ζωντανή Μετάδοση 4ου Φεστιβάλ με την Έλενα Παπαρίζου στο Μουζάκι