Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουζάκι: Η ομάδα των Τρίκαλα BC Aries στην προπόνηση των ακαδημιών του Γ.Σ. Μουζακίου

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους “μικρούς” της Ακαδημίας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” στην πρωϊνή προπόνηση σήμερα, όταν στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου βρέθηκαν “αντιμέτωποι” με την ομάδα μπάσκετ των Τρίκαλα BC Aries, που ως γνωστόν αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Με θετική διάθεση, ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης και όλοι οι παίχτες της ομάδας των Τρικάλων, ανταποκρίθηκαν ευχάριστα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Συλλόγου μας και παραβρέθηκαν στην πρωϊνή προπόνηση των ακαδημιών, όπου σε ένα πολύ ζεστό κλίμα παίξανε και κάνανε σεμινάριο στους μικρούς μας αθλητές που γέμισαν από χαρά και ενθουσιασμό γνωρίζοντας από κοντά τους αθλητές της Α1.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση των Τρίκαλα BC Aries που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ιδιαίτερα τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης το τοπικό Οινοποιείο της οικογένειας Λιάπα για τη χορηγία του κρασιού που ο Σύλλογός μας δώρισε στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας των Τρικάλων, δίνοντας μία γεύση από τα προϊόντα του Μουζακίου.

Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες σε όλους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

[supsystic-gallery id=5 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτική ημερίδα "Γνωρίζοντας το παιδί μας καλύτερα" στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Next Article

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

Related Posts